Στο Καρπενήσι η προετοιμασία του Αλεξανδρή

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Ο κόουτς της Εθνικής Ιορδανίας, μαζί με τον συνεργάτη του, Γιάννη Λίβανο, έχουν εκπλήξει όλους τους ανθρώπους της ομοσπονδίας της Ιορδανίας για τον τρόπο δουλειάς που έχουν, την όρεξη και την νοοτροπία του νικητή η οποία μπορεί να φέρει αποτελέσματα.

 Ένα μέρος λοιπόν της ιορδανικής προετοιμασίας αναμένεται να γίνει στο Καρπενήσι, με τον πρώην προπονητή του Άρη και όλους τους συνεργάτες του να είναι έτοιμοι να αποδείξουν την αξία τους και στο εξωτερικό. [Πηγή onlyariss ]

0 Απαντήσεις για... for “ Στο Καρπενήσι η προετοιμασία του Αλεξανδρή ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο