ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ η βουλευτής ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη 30 Μαΐου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Τ ΩΡΑ, η βουλευτής Μαρία Ρεπούση ζητάει να αποσυρθεί από το σχετικό νομοσχέδιο διάταξη που αναγνωρίζει τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του Ποντιακού ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ..
 Στο παρελθόν έχει αποχωρήσει από την αίθουσα του Κοινοβουλίου ενώ ετηρείτο ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, ενώ ως συγγραφέας του Βιβλίου ιστρορίας που διδασκόταν στα σχολεία μας, έχει χαρακτηρίσει "συνωστισμό" στο λιμάνι της Σμύρνης τη σφαγή των Ελλήνων κατά τη διάρκεια της Μικρασιατικής Καταστροφής.

Ας την χαρούν όσοι την ψήφισαν... Οσο για μας, τους υπόλοιπους, αισθανόμαστε ΝΤΡΟΠΗ επειδή η Μαρία Ρεπούση δηλώνει Ελληνίδα...

Ε, ρε ...ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ που χρειάζεται!!!!




 [Χρήστος Αρβανίτης ]

0 Απαντήσεις για... for “ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΣ η βουλευτής ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο