Mε επιτυχία ο καθαρισμός του Ξηριά στα πλαίσια της παγκόσμιας δράσης «let’s do it”

Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή 19 Απριλίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Σ τα πλαίσια της προώθησης και ανάδειξης του εθελοντισμού, η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας ανταποκρίθηκε και φέτος στον, παγκόσμιο πια, θεσμό του «Let’s do it», καλώντας σ’ αυτή την δραστηριότητα τους συμπολίτες μας. Σαν σημείο καθαρισμού αυτή τη φορά επιλέχτηκε ο Ξηριάς Λαμίας. Στο κάλεσμά μας για τον καθαρισμό της παραπάνω περιοχής ανταποκρίθηκαν αρκετοί συμπολίτες μας, σύλλογοι και ομάδες. Οι φορείς που συμμετείχαν στο «Let’s do it», εκτός από την Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών, είναι:

  1. Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μαγνησίας
  2. Ιωνικός Λαμίας, Ομάδα Χάντμπολ

  1. Περιβαλλοντική Ομάδα 4ου Γυμνασίου Λαμίας 
  2. Περιβαλλοντική Ομάδα Προστασίας του Ξηριά Λαμίας 
Ο Ξηριάς είναι ένα ανεκτίμητο δώρο της φύσης στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας. Δυστυχώς όμως σήμερα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο χώρο γεμάτο με κάθε λογής σκουπίδια, αστικά και βιοτεχνικά, απόβλητα από τις γύρω κτηνοτροφικές μονάδες, τα εργοστάσια και τις βιοτεχνίες.
Επιδιώκουμε να ενώσουμε τη δράση μας με όλους τους εθελοντικούς φορείς, αλλά και όλους όσους θέλουν να συμβάλουν για να περάσουμε το μήνυμα του υπεύθυνου ενεργού πολίτη ανατρέποντας την εικόνα του «ωχαδερφισμού» και του «ανθρώπου – καναπέ», που χαρακτηρίζει σήμερα την κοινωνία μας.
Δείτε εδώ video και φωτογραφίες από την εκδήλωση: http://pepla.blogspot.gr/2013/04/lets-do-it-2013_15.html


Πληροφορίες: Γεώργιος Καλλιώρας   6983769535



 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Mε επιτυχία ο καθαρισμός του Ξηριά στα πλαίσια της παγκόσμιας δράσης «let’s do it””

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο