Τι δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου για την ανάπλαση;

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας

axortagos
«O Αντιδήμαρχος Νίκος Σουλιώτης σχετικά με την Ανάπλαση του Κέντρου της πόλης του Καρπενησίου έκανε την εξής δήλωση: «Η καθυστέρηση έναρξης των έργων της Ανάπλασης οφείλεται κυρίως στις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν μέχρι το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας. Ήδη σήμερα που μιλάμε γίνονται εργασίες σε τρία σημεία (οδός Εθνικής Αντιστάσεως, ολοκλήρωση σωληνώσεων γεωθερμίας στο παλιό ΚΤΕΛ, εργασίες κατασκευής παρκινγκ στη θέση Ρίζωμα). Εφόσον δεν υπάρξει επιδείνωση του καιρού εντός της εβδομάδας, θα αρχίσουν οι εργασίες και στο τμήμα της οδού Ζηνοπούλου. Επίσης, την προηγούμενη εβδομάδα έφθασε και το πέτρωμα ιγνιμβρήτη από τη Μυτιλήνη, έτσι ώστε με την έναρξη των εργασιών να μην έχουμε καμία καθυστέρηση λόγω έλλειψης υλικών.
 Δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία για την πρόοδο του έργου. Η Τεχνική Υπηρεσία, ο εργολάβος και η Δημοτική Αρχή είναι σε πλήρη συνεργασία. Αντιμετωπίστηκαν όλα τα ζητήματα που ανέκυψαν κατά τη πρώτη φάση κατασκευής του έργου και είμαστε βέβαιοι ότι θα εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη πρόοδος των εργασιών. Αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία και την αγωνία των κατοίκων και του εμπορικού κόσμου και τους ευχαριστούμε προκαταβολικά για την κατανόηση τους .
Η Τεχνική Υπηρεσία κι εγώ προσωπικά είμαστε στη διάθεση κάθε δημότη προκειμένου να παρέχουμε ενημέρωση και οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την εξέλιξη του έργου και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Τι δηλώνει ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου για την ανάπλαση;”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο