«Βόρειος Ευβοϊκός – Μαλιακός: Απειλές και Προοπτικές»

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη 18 Απριλίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Α νοιχτή συζήτηση για τους κινδύνους από τη ρύπανση και τις προοπτικές του πρωτογενή τομέα, της παράκτιας αλιείας και του ήπιου τουρισμού σε Βόρειο Ευβοϊκό – Μαλιακό Ο Βόρειος Ευβοϊκός και ο Μαλιακός είναι πηγή ζωής και πλούτου για τη Φθιώτιδα και τη Βόρεια Εύβοια. Με βάση την εμπειρία και τη σημερινή συγκυρία που βιώνουμε ως κοινωνία και ως περιβάλλον, θωρούμε ότι η προοπτική για τα ευαίσθητα οικοσυστήματα είναι ο προσανατολισμός στη βιώσιμη οικονομική δραστηριότητα με την αλλαγή του μοντέλου «ανάπτυξης» για μια αρμονική συνύπαρξη του ανθρώπου και της θάλασσας, με τις ιδιαιτερότητες που χαρακτηρίζει τους δύο κόλπους.

Mε στόχο την ανάδειξη αυτών των πτυχών οι Οικολόγοι Πράσινοι Φθιώτιδας σε συνεργασία με τον ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων Νίκο Χρυσόγελο διοργανώνουν την Παρασκευή 19 Απριλίου, στις 7.30 μμ στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων ανοικτή συζήτηση με θέμα: «Βόρειος Ευβοϊκός – Μαλιακός: απειλές και προοπτικές»

Θα μιλήσουν οι: 
·         Μάνος Δασενάκης, καθηγητής Χημείας–Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών, ''Θαλάσσια Περιβαλλοντικά Προβλήματα σε Μαλιακό και Βόρειο Ευβοϊκό''
·         Δημήτρης Μιχαηλίδης, δημοσιογράφος, «Νέες μορφές επιχειρηματικότητας στον αγροτικό και τουριστικό τομέα»
·         Στέφανος Καββαδάς, Ειδικός Λειτουργικός Επιστήμονας, Ινστιτούτο Βιολογικών Πόρων & Εσωτερικών Υδάτων ΕΛΚΕΘΕ, "Προϋποθέσεις για τη βιωσιμότητα της παράκτιας αλιείας"
·         Νίκος Χρυσόγελος, ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων "Περιφερειακή πολιτική 2014-2020: προκλήσεις και προοπτικές".


Πληροφορίες: Στέφανος Σταμέλλος τηλ 6977261256
                                Ανδρέας  Βασιλείου  τηλ 6979223000


Το πρόγραμμα της  εκδήλωσης έχει ως εξής

19.30 – 20.00 Προσέλευση

20.00 – 20.20  Μάνος Δασενάκης, καθηγητής Χημείας–Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών, ''Θαλάσσια Περιβαλλοντικά Προβλήματα σε Μαλιακό και Βόρειο Ευβοϊκό''
20.20 – 20.40 Δημήτρης Μιχαηλίδης, δημοσιογράφος, «Νέες μορφές επιχειρηματικότητας στον αγροτικό και τουριστικό τομέα»
20.40 – 21.00 Στέφανος Καββαδάς, Ειδικός Λειτουργικός Επιστήμονας, Ινστιτούτο Βιολογικών Πόρων & Εσωτερικών Υδάτων ΕΛΚΕΘΕ, "Προϋποθέσεις για τη βιωσιμότητα της παράκτιας αλιείας"
21.00 - 21.20 Νίκος Χρυσόγελος, ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων "Περιφερειακή πολιτική 2014-2020: προκλήσεις και προοπτικές".

21.20 – 22.00 ερωτήσεις – συζήτηση - συμπεράσματα

22.00    τέλος της εκδήλωσης


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ «Βόρειος Ευβοϊκός – Μαλιακός: Απειλές και Προοπτικές»”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο