Για την έκθεση των Ορκωτών Λογιστών για τη ΔΕΥΑΚ

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα, 1 Απριλίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Η έκθεση στην ουσία δηλώνει ότι είναι αδύνατος ουσιαστικός έλεγχος. Επιβεβαιώνει τη θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης που εξ αρχής υποστήριζε την κατάργησή της και το πέρασμα των αρμοδιοτήτων και του προσωπικού στο Δήμο – όπως άλλωστε είναι η γενικότερη θέση για τις δημοτικές επιχειρήσεις. Αποτελεί απάντηση σε όσους υποστήριζαν την διατήρησή της αλλά και στις αερολογίες περί «αναπτυξιακών εργαλείων» που δήθεν αποτελούν οι δημοτικές επιχειρήσεις.


Για τον Απολογισμό – Ισολογισμό του Δήμου

Κριτήριο για εμάς δεν είναι η συμφωνία των αριθμών και των στοιχείων, που δεν αμφισβητούμε αλλά  το περιεχόμενο, οι προτεραιότητες και η ουσία της πολιτικής της Δημοτικής Αρχής. Στη βάση αυτή τους καταψηφίζουμε

Ο οικονομικός απολογισμός και ισολογισμός του δήμου αντανακλά την πραγματοποίηση του αντιλαϊκού του προϋπολογισμού.  Εκφράζει την ενσωμάτωση της τοπικής διοίκησης –και του δήμου μας- στον κρατικό μηχανισμό και την λειτουργία του ως ιμάντα και μηχανισμού για την εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής.

Αποτυπώνεται φανερά η τάση λειτουργίας των δήμων ολοένα και περισσότερο με βάση τους ιδίους πόρους.

Αξίζει να σημειωθεί η αναφορά στο προσωπικό του δήμου, όπου μόνο το 46% είναι μόνιμοι ενώ το 33% αποτελούν συμβασιούχοι κάθε είδους, κάτι που εκφράζει το ρόλο της τοπικής διοίκησης ως μέσου για την παραπέρα υπονόμευση των εργασιακών σχέσεων, τη γενίκευση της προσωρινής εργασίας και της ανασφάλειας.

Καρπενήσι, 1/4/2013

Καρπενήσι, Δευτέρα, 1 Απριλίου 2013

 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Για την έκθεση των Ορκωτών Λογιστών για τη ΔΕΥΑΚ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο