Η γιορτή αρχίζει εκεί στη Κρέντη με το Καρναβάλι...

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Ε ΧΕΤΕ ΚΕΦΙ, ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ;;;;;; Τότε έχετε όλα τα απαιτούμενα εφόδια που χρειάζονται για να λάβετε και εσείς μέρος στο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΚΡΕΝΤΗΣ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 12:00 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Εκεί θα σας περιμένουμε με πολύ κέφι , άφθονο κρασί, τσίπουρο και ντόπιες λιχουδιές!!!!!

ΕΧΕΤΕ ΚΕΦΙ, ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ;;;;;;

Τότε έχετε όλα τα απαιτούμενα εφόδια που χρειάζονται για να λάβετε και εσείς μέρος στο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΚΡΕΝΤΗΣ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 12:00 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία του χωριού.
Εκεί θα σας περιμένουμε με πολύ κέφι , άφθονο κρασί, τσίπουρο και ντόπιες λιχουδιές!!!!!

Η γιορτή όμως δεν τελειώνει εκεί!!!

Συνεχίζουμε το βράδυ, με αυθεντικό αποκριάτικο γλέντι στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Κρέντης, που θα συνοδεύεται με ζωντανή μουσική και χορό ως το πρωί!!!!


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Η γιορτή αρχίζει εκεί στη Κρέντη με το Καρναβάλι...”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο