Κάποιο καλοκαίρι γνωριστήκαμε ( Μάλλιος )

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Ο Τάσος Μάλλιος κατάγεται από το Νέο Ροεινό Ναυπλίου, από μικρός είχε πάθος με τη μουσική και το δημοτικό τραγούδι. Η Φωτεινή Μαυράκη , ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος , η Σοφία Κολητήρη, και ο Βαγγέλης Γκάτσης ιδιαίτερα είναι μερικοί από τους τραγουδιστές που τον επηρέασαν μουσικά και τον οδήγησαν να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι. Ο κουμπάρος του, κλαρινίστας, Διαμαντής Βασίλης πίστεψε στο ταλέντο του και τον παρότρυνε να τραγουδήσει στα πανηγύρια του τόπου του. Δειλά δειλά στην αρχή άρχισε να τραγουδάει στο Ναύπλιο, η αποδοχή του κόσμου τον βοήθησε να πάει και σε άλλα δημοτικά ανταμώματα (Θήβα, Χαλκίδα, Κόρινθο, Πάτρα), σε γάμους και ποικίλες εκδηλώσεις. Έχει κυκλοφορήσει τρεις δισκογραφικές δουλειές με δημοτικά τραγούδια μερικά εκ των οποίων είναι δικής του σύνθεσης και στίχου. Έχει συνεργαστεί με μεγάλους μουσικούς (Κόρος Γ., Πίτσος Κώστας, Μπέκος Μάκης., Σαλέας Βασίλης, Σούκας Κώστας, Ζέρβας Λευτέρης, Παζαρέντσης Σταυρος.) αλλά και τραγουδιστές (Κολητήρη Σοφία, Σκαφίδας Κώστας, Τσαχάλου Αννα, Βέρρα Τασία, Κωνσταντίνου Γιάννης). Ο Τάσος Μάλλιος συνεχίζει την επαγγελματική του πορεία στο δημοτικό τραγούδι.





[

Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Κάποιο καλοκαίρι γνωριστήκαμε ( Μάλλιος )”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο