Όταν χωρίζουν δυό καρδιές ( Ξένια Βέρρα )

Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Γ εννήθηκε στην Αθήνα πριν απο λιγα… χρόνια αλλά μεγάλωσε στην Πάτρα.Eζησε και σπούδασε εκεί ως παιδαγωγός της προσχολικής αγωγής στο τμήμα του Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η του Πανεπιστημίου.Επίσης, είναι κάτοχος πτυχίου Βυζαντινής Μουσικής και πτυχίου Αντίστιξης.Από την οικογένειά της καταλαβαίνουμε την ιστορία που έχει αφήσει στο δημοτικό τραγούδι και ακόμα πού μπορεί να φτάσει η ίδια με τη φωνή της! Παππούς της ο Αγγελής Βέρρας,πατερας της ο Κωστας Βερρας,θεία της η εξαιρετική Τασία Βέρρα και βεβαίως και η Χαρά Βερρα.έτσι λοιπόν η Ξένια μας έχει ήδη ξεκινήσει τη πορεία της και θα κατακτήσει τους πάντες με το ταλέντο της και τη χαρη της στο λαμπρο μελλον που ξεπροβαλλει μπροστα της..





 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Όταν χωρίζουν δυό καρδιές ( Ξένια Βέρρα )”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο