Γιάννης Αντωνίου: Μαθητής απ το Καρπενήσι , πρώτος λαμπαδηδρόμος….

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«O Γιάννης Αντωνίου, μαθητής της Γ΄ τάξης του Γενικού Λυκείου Καρπενησίου , και αθλητής του ΕΟΣ Καρπενησίου, ήταν ο πρώτος λαμπαδηδρόμος τηςΕλληνικής αποστολήςτης Εθνικής Ελλάδας Χιονοδρομίας κατά την αφή της φλόγας στο ΠαναθηναϊκόΣτάδιογια το European Young Olympic Festival(Χειμερινό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Ενότητας) BRASOV 2013,το οποίο θα γίνει στο Brasov της Ρουμανίας το διάστημα από 17-22 Φεβρουαρίου, και στο οποίο η Ελλάδα θα συμμετάσχει με 11 αθλητές και αθλήτριες. Το «ιερό φώς « μεταλαμπαδεύτηκε απ τηνΠρωθιέρια Ινώ Μενεγάκη , στον πρώτο λαμπαδηδρόμο ,τον χιονοδρόμο Γιάννη Αντωνίου, ο οποίος έτρεξε συμβολικά μέσα στον χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου. Στην συνέχεια ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κος Σπύρος Καπράλος, παρέδωσε την φλόγα στον πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων Γκεόργκε Σκριπικάρου .

 Το παρόν στην τελετή έδωσαν , μεταξύ άλλων το μέλος της ΔΟΕ Λάμπης Νικολάου, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρος Κούβελος, ο γενικός Γραμματέας τηςΕΟΕ Μανώλης Κατσιαδάκης, ενώ από Ρουμανικής πλευράς παρόντες ήταν ο υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού Νικολάε Μπονιτσιότου, και ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της χώρας Οκτάβιαν Μοράριου.

Ηδιοργάνωση ,υπό τηναιγίδα της ΔΟΕ είναι μια μικρή Ολυμπιάδα για αθλητές 15-18 ετών , οι οποίοι διαγωνίζονται σε όλα ταΟλυμπιακά αγωνίσματα .ΟΓιάννης Αντωνίου θα λάβει μέρος στους συγκεκριμένους αγώνεςκαι στο παγκόσμιο πρωτάθλημαπου θα διεξαχθεί στην Αυστρία στοSCHLAMING στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου.

Ποιος είναι…..

Ο Καρπενησιώτης αθλητής Γιάννης Αντωνίου, είναι μαθητής της Γ΄τάξεως του Γενικού Λυκείου Καρπενησίου. Γεννήθηκε στις 27 Ιανουαρίου 1995, και είναι αθλητής του ΕΟΣ Καρπενησίου. Έχει προπονητή τον Στέργιο Πάππο και ξεκίνησε την χιονοδρομία από 4 ετών το 1999. Είναι γιός του Δημήτρη Αντωνίου,παλιού ποδοσφαιριστή της Παλλαμιακής και καθηγητήΦυσικής Αγωγής, καθώς και προπονητή σε αρκετές ομάδες της Φθιώτιδας και της Ευρυτανίας.

Έχει συμμετάσχει σε 70 Διεθνείς αγώνες ,σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες ,είναι μέλος της ελληνικής εθνικής χιονοδρομικής ομάδας.


 [Πηγή ilamia ]

0 Απαντήσεις για... for “ Γιάννης Αντωνίου: Μαθητής απ το Καρπενήσι , πρώτος λαμπαδηδρόμος….”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο