Χειμερινή χοροεσπερίδα απο τον Σύλλογο Κλειτσιωτών Ν.Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε στις Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Ο Σύλλογος Κλειτσιωτών Ν.Φθιώτιδας διοργανώνει την ετήσια χειμερινή του χοροεσπερίδα, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και ώρα 9μ.μ., στο κέντρο ΤΕΜΠΕΛΗΣ στον Γοργοπόταμο.

Θα διασκεδάσουμε με δημοτική ορχήστρα τους: Σοφία Βώττα, Μίλτος Αλαφροπάτης, Ανδρέας Πετεινός, Δημήτρης Καραγιάννης στο τραγούδι τον Πάνο Κοτρώτσο στο κλαρίνο και τον Δημήτρη Καρπέτα στο βιολί. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας.

Η αξία της πρόσκλησης είναι 20,00 ευρώ και 10,00 ευρώ η παιδική (μέχρι ΣΤ' Δημοτικού) και περιλαμβάνει πλήρες μενού με πλούσιο φαγητό και άφθονο χύμα κρασί και δωρεάν αναψυκτικά. Η παρουσία σας θα αποτελέσει τιμή για το Σύλλογο μας. Με εκτίμηση το Δ.Σ


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Χειμερινή χοροεσπερίδα απο τον Σύλλογο Κλειτσιωτών Ν.Φθιώτιδας”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο