Ζητούνται πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής στην Ευρυτανία

Δημοσιεύτηκε στις Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Ο Οργανισμός Περιβάλλοντος Πολιτισμού Αθλητισμού Δήμου Καρπενησίου (Ο.Π.Π.Α.ΔΗ.Κ) προκειμένου να υλοποιήσει το πρόγραμμα «ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 2012-2013» Δήμου Καρπενησίου, σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων Πολιτισμού & Αθλητισμού, θα προσλάβει προσωπικό, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου με ωρομίσθια αποζημίωση.

ΠΤΥΧΙΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Φυσικής Αγωγής  ΠΦΑ  1  14 Εβδομάδες
Φυσικής Αγωγής Παραδοσιακοί χοροί  1  14 Εβδομάδες
Φυσικής Αγωγής Κατά προτίμηση για άσκηση ΑΜΕΑ  1  14 Εβδομάδες
Η μοριοδότηση των υποψηφίων καθορίζεται από το Οργανωτικό Πλαίσιο της Ειδικής Γραμματείας Διατροφής και Άθλησης του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με αρ. πρωτ. 94842/24-8-2011(ΦΕΚ 1945/τ.Β/31-08-2011).
Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 22 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση).
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1. Αίτηση (χορηγείται από το γραφείο του Ο.Π.Π.Α.ΔΗ.Κ)
2. Βιογραφικό Σημείωμα που να αναφέρεται στην προϋπηρεσία στα προγράμματα, στην επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, στην απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας, τον βαθμό, την οικογενειακή κατάσταση, την εντοπιότητα, κλπ.
3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 ότι ο αιτών είναι άνεργος και ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν την αίτηση από 06/02/2013 έως και 20/02/2013 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία του Ο.Π.Π.Α.ΔΗ.Κ, στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, Γ.Παπανδρέου 1, Καρπενήσι, τηλ. 2237 0 25 110.


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Ζητούνται πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής στην Ευρυτανία ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο