Ελάτι : Συμμετέχουμε …ΑΡΤΟΖΑ 2013

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας«Σ υμμετέχουμε στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση για την αρτοποιία, τη ζαχαροπλαστική, το παγωτό και τη σοκολατοποιία, που θα πραγματοποιηθεί 23 με 26 Φεβρουαρίου 2013 στο Metropolitan Expo.                                Η Elati σφραγίζει το μέλλον:
Mε την σοφία, το μεράκι, και την τέχνη των παλιών σε συνδυασμό με την αρμονία ταιριασμένων υλικών η Elati σας καλωσορίζει σε μια ποικιλία από παραδοσιακές γεύσεις.
Έχουν περάσει πάνω από τρεις δεκαετίες από την ίδρυση του Εργαστηρίου Ζαχαροπλαστικής Elati, αλλά η αγάπη μας για την παραδοσιακή ζαχαροπλαστική και την άριστη ποιότητα δεν έχει αλλάξει.
Παραμένουμε στην παραδοσιακή ποιότητα των προϊόντων μας διατηρώντας τις γεύσεις, προσφέροντας έτσι την ευχαρίστηση στους πιο παλιούς και την ευκαιρία στους νεότερους να μας γνωρίσουν μέσα από τις συνταγές μας.
Με σεβασμό στην ποιότητα τον στόχο και την ικανοποίηση των πελατών μας συνεχίσουμε την προσπάθεια μας προσφέροντας νέα προϊόντα επενδύοντας σε σύγχρονες μεθόδους.
Η επιχείρησή μας με πίστη, υπευθυνότητα και συνέπεια συνεχίζει με σιγουριά την πορεία της στην ελληνική και όχι μόνο αγορά.
Σας περιμένουμε!!!
 

www.elati1.blogspot.com [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Ελάτι : Συμμετέχουμε …ΑΡΤΟΖΑ 2013”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο