Καρπενήσι: Τον έπιασαν να "τα παίρνει" και αντί να τον τιμωρήσουν, διόρισαν και τη γυναίκα του!

Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Ε νώ γιατρός διώκεται για φακελάκι, η σύζυγος του τοποθετήθηκε διοικήτρια στο ίδιο Νοσοκομείο που ο άντρας της πιάστηκε επ' αυτοφώρω να χρηματίζεται με προσημειωμένα χαρτονομίσματα... Όλα ξεκίνησαν τον Απρίλο του 2012 όταν ο γιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου ζήτησε "φακελάκι" 150 ευρώ προκειμένου να χειρουργήσει 52χρονο ασθενή και τρόφιμο του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας. Η κοινωνική λειτουργός του Θεραπευτηρίου σε συνεννόηση με την αστυνομία πλήρωσε τον επίορκο γιατρό με προσημειωμένα χαρτονομίσματα...

Σύμφωνα με την εφημερίδα το "Έθνος" η κοινωνική λειτουργός που έστησε την "παγίδα" κατήγγειλε στο Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης πως ο γιατρός όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε, καθώς το πειθαρχικό δεν έχει ακόμη συνεδριάσει και εκείνος στο μεταξύ επέστρεψε στη θέση του, αλλά πριν από λίγες ημέρες η σύζυγός του διορίστηκε αναπληρώτρια διοικήτρια στο ίδιο Νοσοκομείο!

Αν και οικογενειακή ευθύνη δεν υπάρχει, ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος ενημερώθηκε για το περιστατικό και ζήτησε την άμεση ανάκληση του διορισμού.

Την ίδια ώρα, έρευνα κάνει και ο Γενικός Επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης που εξετάζει και τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή σε βάρος του γιατρού.

Δείτε το βίντεο από το Mega:



 [Περισσοτερα στο  newsit ]

0 Απαντήσεις για... for “ Καρπενήσι: Τον έπιασαν να "τα παίρνει" και αντί να τον τιμωρήσουν, διόρισαν και τη γυναίκα του!”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο