Η κρίση σκοτώνει την υγεία των Ελλήνων!

Δημοσιεύτηκε στις Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Δ ραματικές επιπτώσεις στην υγεία των Ελλήνων έχουν τα μνημόνια και η οικονομική κρίση. Έρευνα της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας δείχνει ότι οι δείκτες υγείας των Ελλήνων μειώνονται καθημερινά ενώ οι περισσότεροι δεν μπορούν πλέον να επισκεφθούν ούτε καν έναν γιατρό

Όπως υπογράμμισε ο κοσμήτορας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας Γιάννης Κυριόπουλος με αφορμή συνέδριο που πραγματοποιήθηκε, 6 στους 10 ασθενείς αναβάλουν τις επισκέψεις σε μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας δηλαδή σε γιατρούς και ιατρικά κέντρα επειδή υπάρχει πλέον συμμετοχή. Ταυτόχρονα καταγράφεται μείωση των επισκέψεων στις μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας κατά 30%.


[Περισσοτερα στο iatropedia ]

0 Απαντήσεις για... for “ Η κρίση σκοτώνει την υγεία των Ελλήνων!”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο