Στην τελική φάση υλοποίησης το αρδευτικό της Βίστριζας

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Ε γκρίθηκε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων το αποτέλεσμα του Δημοσίου Μειοδοτικού Διαγωνισμού της 20-03-2012 κατασκευής του έργου « Αρδευτικό δίκτυο Ανατολικής Βίστριζας Νομού Φθιώτιδας » αρμοδιότητας Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην Κοινοπραξία των Εργοληπτικών Επιχειρήσεων ΕΡΕΤΒΟ Α.Ε. – ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ε.

Συνολικού Προϋπολογισμού 23.646.959,05 (με Φ.Π.Α.). Έτσι άμεσα πρόκειται να υπογραφεί η σύμβαση του έργου και να ξεκινήσει η υλοποίηση του . [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Στην τελική φάση υλοποίησης το αρδευτικό της Βίστριζας”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο