Με χειροπέδες ο ισχυρός άνδρας του Ερρίκος Ντυνάν! Συνελήφθη ο Αν.Μαρτίνης

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Σ οκ στην αγορά Υγείας από τη σύλληψη του αντιπροέδρου του “Ερρίκος Ντυνάν” Ανδρέα Μαρτίνη το πρωί. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες Της Δήμητρας Ευθυμιάδου


Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της υγείας πρώην πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου “Ερυθρός Σταυρός” και πρόεδρος του ομώνυμου νοσοκομείου αλλά και επικεφαλής του Ερρίκος Ντυνάν Ανδρέας Μαρτίνης συνελήφθη γύρω στις 12 και 30 το πρωί της τετάρτης από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αμπελοκήπων εξαιτίας μη καταβολής ασφαλιστικών εισφορών στο ΙΚΑ για λογαριασμό του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν ύψους 7 εκατ. ευρώ. 
 


 [Πerissotera sto iatropedia ]

0 Απαντήσεις για... for “ Με χειροπέδες ο ισχυρός άνδρας του Ερρίκος Ντυνάν! Συνελήφθη ο Αν.Μαρτίνης”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο