Καταρρέει και ο Ευαγγελισμός!

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«O ύτε τη ναυαρχίδα του ΕΣΥ τον Ευαγγελισμό δεν μπορεί πια να προστατεύσει η κυβέρνηση καθώς το μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας μέρα με την ημέρα καταρρέει. Ράντζα υπάρχουν καθημερινά ακόμη και στην ψυχιατρική κλινική ενώ οι εργαζόμενοι μειώνονται μήνα με το μήνα.

 Μπορεί οι ιθύνοντες να υποστηρίζουν ότι κάνουν τα αδύνατα δυνατά για το υποτιθέμενο δημόσιο σύστημα υγείας, η αλήθεια όμως απέχει παρασάγγας. Ακόμη και ο Ευαγγελισμός έχει αφεθεί στη μοίρα του, με τα ράντζα να αποτελούν καθημερινότητα ακόμη και στο ψυχιατρικό τμήμα, τα επείγοντα να μετατρέπονται σε χώρους όπου στριμώχνονται ασθενείς και τους εργαζόμενους να μην προλαβαίνουν να εξυπηρετήσουν κανέναν.



 [Περισσοτερα στο iatropedia ]

0 Απαντήσεις για... for “ Καταρρέει και ο Ευαγγελισμός! ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο