Χωροταξικό Σρερεάς: Ευρεία ήταν η ανταπόκριση των φορέων στη Χαλκίδα

Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Μ ε την παρουσίαση και τη συζήτησή του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού στη Χαλκίδα στις 24 Ιανουαρίου συνεχίζεται η διαβούλευση για την αναθεώρησή του, που γίνεται με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Η διαβούλευση που έχει ανοιχτό και ουσιαστικό ξεκίνησε με αντίστοιχη παρουσίαση και διάλογο στη Λαμία στις 22 Ιανουαρίου και θα συνεχίσει με υποβολή προτάσεων, απόψεων και θέσεων των φορέων μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.



Ευρεία ήταν η ανταπόκριση των φορέων στην πρόσκληση του Περιφερειάρχη Κλέαρχου Περγαντά, αφού παρευρέθηκαν και συμμετείχαν Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Δήμαρχοι και εκπρόσωποι των Δήμων της Εύβοιας και της Βοιωτίας, οι Πρόεδροι του Τεχνικού Επιμελητηρίου Εύβοιας και του ΕΒΕ Βοιωτίας, εκπρόσωποι και μέλη θεσμικών, παραγωγικών και κοινωνικών φορέων, καθώς και στελέχη υπηρεσιών και πολίτες.
 



 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Χωροταξικό Σρερεάς: Ευρεία ήταν η ανταπόκριση των φορέων στη Χαλκίδα ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο