Ερώτηση ΚΟΥΙΚ για την σήραγγα τυμφρηστού

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας

«Κ ατόπιν εισήγησης του πολιτευτή Ευρυτανίας Κωνσταντίνου Μπακόλα και της Συντονιστικής Ευρυτανίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων στον αρμόδιο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο για θέματα Ευρυτανίας Τέρενς Νικόλαο Κουίκ, κατατέθηκε στις 30/1/13 η ερώτηση μας για την Σήραγγα Τυμφρηστού (Παύλου Μπακογιάννη) .

 Ζητάμε να μας ενημερώσει ο αρμόδιος υπουργός Ανάπτυξης Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κος Χατζηδάκης Κωνσταντίνος για την κατάσταση της απαραίτητης για το τόπο μας σήραγγας Τυμφρηστού και για το αν είναι ασφαλής ή όχι, τόσο για τους πολίτες της Ευρυτανίας όσο και για τους επισκέπτες του νομού μας.

Ζητάμε επίσης σχετική πληροφόρηση για την νέα σύμβαση με τον εργολάβο διαχειριστή για 30 μήνες και κόστος 800.000 ευρώ σε μια εποχή που τόσο το ποσό όσο και οι όροι προκαλούν την τοπική κοινή γνώμη.
Προτείνουμε επίσης και ζητάμε να δοθεί τόσο η συντήρηση όσο και η διαχείριση της Σήραγγας σε μόνιμο Ευρυτανικό προσωπικό υπό την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, πράξη αυτονόητη που δυστυχώς ακόμα και σήμερα κανείς δεν διεκδίκησε .

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ευρυτανίας πιστοί στην υπόσχεση τους στον Ευρυτανικό Λαό, συνεχίζουν ακόμα πιο δυνατά να καταγγέλλουν, να αναδεικνύουν και να δίνουν λύσεις σε χρόνια τοπικά ζητήματα παρεμβαίνοντας άμεσα .







 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Ερώτηση ΚΟΥΙΚ για την σήραγγα τυμφρηστού”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο