Με τους ίδιους συνεργάτες στη δεύτερη διετία ο Κώστας Μπακογιάννης

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Μ ε τους ίδιους συνεργάτες πορεύεται και στη δεύτερη διετία της δημαρχίας του ο Κώστας Μπακογιάννης στο Καρπενήσι. Στις σημερινές δημαιρεσίες δεν άλλαξε τίποτα, πρόεδρος επανεκλέχτηκε ο Χρήστος Ντέκας, αντιπρόεδρος ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος και γραμματέας ο Ντίνος Μπομποτσιάρης.

Στην Οικονομική επιτροπή ως πρόεδρος μετέχει ο ίδιος ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης και μέλη, οι κ.κ. Σταμάτης, Σουλιώτης, Γενιτσαρόπουλος, Φούφλιας, Καρφής, Καραγιαννόπουλος.

Οι πληροφορίες από το περιβάλλον του κ. Μπακογιάννη αναφέρουν ότι και σε επίπεδο αντιδημάρχων δεν θα υπάρξουν αλλαγές αν και έχουν κατατεθεί αιτήματα για την αξιοποίηση και άλλων μελών του συνδυασμού του.



 [Πηγή lamiafm1 ]

0 Απαντήσεις για... for “ Με τους ίδιους συνεργάτες στη δεύτερη διετία ο Κώστας Μπακογιάννης ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο