Αλλάζουν και πάλι τα τηλέφωνα του ΕΟΠΥΥ! Ποιες θα είναι οι χρεώσεις

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«A φού υπερχρεώθηκαν οι ασθενείς για να κλείσουν ένα ραντεβού με γιατρό, η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ επιχειρεί να αλλάξει και πάλι τον τρόπο κλήσης.



Νέες μειωμένες τιμές επιχειρεί να εξασφαλίσει μέσω των τηλεφωνικών εταιρειών η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, προκειμένου οι ασθενείς να μην υπερχρεώνονται όταν κλείνουν ένα ραντεβού με γιατρό. 
Ήδη οι συνομιλίες με τις 4 ιδιωτικές εταιρείες που έχουν αναλάβει τα πενταψήφια νούμερα, είναι σε εξέλιξη, προκειμένου να μειωθούν οι τιμές. 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν προταθεί σημαντικές μειώσεις για κάθε τηλεφωνική κλήση, ενώ στο τραπέζι έπεσε ακόμη και το πόσο των 50 λεπτών ανά τηλεφώνημα. Να σημειωθεί ότι σήμερα το μέσο κόστος ανά κλήση είναι περίπου 1,5 έως 2 ευρώ καθώς σε γίνεται υπερχρέωση με βάση το χρόνο συνομιλίας.


 [Περισσοτερα στο iatropedia ]

0 Απαντήσεις για... for “ Αλλάζουν και πάλι τα τηλέφωνα του ΕΟΠΥΥ! Ποιες θα είναι οι χρεώσεις”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο