Φως στο τούνελ για τη θεραπεία του AIDS; Τι έδειξε διεθνής έρευνα

Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«H είδηση έρχεται από την Αυστραλία και σύμφωνα με τα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα, επιστήμονες θεωρούν ότι βρίσκονται πολύ κοντά, στο να νικήσουν τον ιό του AIDS, και μάλιστα με έναν θεωρητικά, πολύ απλό τρόπο. Διαβάστε τι ακριβώς κατάφερε μια ομάδα ιατρών...

 Επιστήμονες από το Ινστιτούτο Ερευνητικής Ιατρικής του Queensland, με επικεφαλής τον καθηγητή Ντέιβιντ Χάριτς, υποστηρίζουν ότι ύστερα από χρόνια μελετών του ιού του AIDS, διαπίστωσαν πως για αναπτυχθεί και να πολλαπλασιαστεί ο ιός χρειάζεται μια συγκεκριμένη πρωτεΐνη. Οι ερευνητές πήραν την πρωτεΐνη αυτή, την απομόνωσαν και την τροποποίησαν γενετικά (την μετάλλαξαν) και στη συνέχεια την εμφύτευσαν πάλι σε στέλεχος του ιού. Όμως μετά την μετάλλαξη της η πρωτεΐνη, αντί να βοηθάει στον πολλαπλασιασμό του ιού, σταματά την αναπαραγωγή του.


 [Περισσοερα στο iatropedia ]

0 Απαντήσεις για... for “ Φως στο τούνελ για τη θεραπεία του AIDS; Τι έδειξε διεθνής έρευνα”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο