Συνελήφθη 25χρονος υπήκοος Αλβανίας για πλαστογραφία στο Καρπενήσι

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Σ υνελήφθη, χθες (11-01-2013) το μεσημέρι στο Καρπενήσι Ευρυτανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για πλαστογραφία και παράβαση της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.


Ειδικότερα χθες περίπου στις 14:00΄ το μεσημέρι, ο 25χρονος μετέβη στο Γραφείο Διαβατηρίων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας προκειμένου να προβεί στην έκδοση ελληνικού διαβατηρίου. Μεταξύ των άλλων δικαιολογητικών, ο δράστης κατέθεσε και ένα δελτίο αστυνομικής ταυτότητας που έφερε την φωτογραφία του το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, ήταν πλαστό και ο δράστης συνελήφθη.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 25χρονος προμηθεύτηκε το πλαστό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, έναντι του χρηματικού ποσού των (500) ευρώ, από 34χρονο ομοεθνή του τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν και ο οποίος αναζητείται. Επιπλέον προέκυψε ότι είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος του ισχύει το μέτρο της διοικητικής απέλασης.
Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρπενησίου.



 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Συνελήφθη 25χρονος υπήκοος Αλβανίας για πλαστογραφία στο Καρπενήσι ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο