Η Νύχτα των Ευχών στο Καρπενήσι

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Α πόψε στην Κεντρική Πλατεία της πόλης στις 19.00, γράφουμε τις ευχές μας και τις αφήνουμε να πετάξουν ψηλά. Εκατοντάδες φαναράκια θα γεμίσουν τον ουρανό με φως, στέλνοντας παντού το μήνυμα της αγάπης και της ελπίδας, αλλά και τη δική μας προσωπική ευχή κι επιθυμία.
Μαζί μας και η Χορωδία του 1ου Γυμνασίου Καρπενησίου με Παραδοσιακά Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικες Μουσικές. Διεύθυνση Χορωδίας: Τάσος Ηλιόπουλος Το Μεγάλο Κουτί της Αγάπης περιμένει τους μικρούς μας φίλους να του δώσουν τα παλιά τους παιχνίδια, για να τα χαρίσει σε άλλα παιδάκια που έχουν ανάγκη.

 Σε περίπτωση κακοκαιρίας θα οριστεί νέα ημερομηνία για την εκδήλωση. Τους μικρούς δημότες / επισκέπτες θα πρέπει να συνοδεύουν ενήλικες, προκειμένου να ανάψουν αυτοί τα ιπτάμενα φαναράκια.


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Η Νύχτα των Ευχών στο Καρπενήσι”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο