Εκβιασμοί σε εργαζόμενους της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας στο Καρπενήσι.

Δημοσιεύτηκε στις Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Θ εωρούμε απαράδεκτους τους εκβιασμούς που έγιναν σε εργαζόμενους κοινωφελούς εργασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας στο Καρπενήσι. Η εργοδότρια ΜΚΟ «Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Φθιώτιδας» με εντολές του υπουργείου Εργασίας, όπως υποστηρίζει, με αφορμή την συμμετοχή των εργαζομένων στις προηγούμενες πανελλαδικές απεργίες της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απειλούν ότι θα απολυθούν οι εργαζόμενοι και δεν θα πληρωθούν όλοι οι εργαζόμενοι των προγραμμάτων ανεξαιρέτως


Αφού έχουν μετατρέψει τους εργαζόμενους σε σύγχρονους σκλάβους, με μισθούς πείνας, ανασφάλιστους και έχουν πάρει πίσω τις εργατικές κατακτήσεις, θέλουν να στραγγαλίξουν τα όποια δικαιώματα έχουν απομείνει.
Καταδικάζουμε τους σύγχρονους δουλεμπόρους των ΜΚΟ και της ΓΣΕΕ οι οποίοι έχουν το θράσος να απειλούν και να εκβιάζουν ότι δεν θα πληρώσουν τους εργαζόμενους την ίδια ώρα που μας έχουν απλήρωτους τρεις μήνες, μας εκμεταλλεύονται δίχως να τηρούν τους στοιχειώδους κανόνες της εναπομείνασας εργατικής νομοθεσίας. Επιπλέον από τον κάθε εργαζόμενο οι διάφορες ΜΚΟ και η ΓΣΣΕ παρακρατούν 5% επί των αμοιβών 57.000 εργαζομένων, βγάζοντας κέρδη στις πλάτες όλων των εργαζομένων.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να καταδικάσουν την τρομοκρατία και τους εκβιασμούς της εργοδοσίας, να τους αντιμετωπίσουμε και με ψηλά το κεφάλι να διεκδικήσουμε τα σύγχρονα δικαιώματα μας.
Την ώρα που η ανεργία θερίζει στους εργαζόμενους, η αναδουλειά και τα λουκέτα πολλαπλασιάζονται στα μικρομάγαζα θέλουμε στο πλευρό μας όλους τους εργαζόμενους και  τους αυτοαπασχολούμενους  της πόλης με τους οποίους έχουμε κοινό συμφέρον απέναντι στην πολιτική της συγκυβέρνησης και της ΕΕ.

Επιτροπή στα 5μηνα προγράμματα «κοινωφελούς εργασίας»



 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Εκβιασμοί σε εργαζόμενους της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας στο Καρπενήσι.”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο