Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στο Καρπενήσι

Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Μ ία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη συναυλία σε δύο μέρη:











1ο μέρος. Αφιέρωμα στα 200 χρόνια από την γέννηση του Καρόλου Ντίκενς Με τη σύμπραξη του δημοφιλούς ηθοποιού Γεράσιμου Γεννατά, παρουσιάζεται το έργο του Γερμανού Συνθέτη ΧΕΝΡΙΚ ΑΛΜΠΡΕΧΤ «Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα», βασισμένο στο πασίγνωστο ομώνυμο μυθιστόρημα του Κάρολου Ντίκενς.






2ο μέρος. Καρυοθραύστης Παρουσιάζονται δημοφιλή αποσπάσματα από το πλέον καθιερωμένο για την περίοδο των Χριστουγέννων μπαλέτο του ΠΙΟΤΡ ΙΛΙΤΣ ΤΣΑΪΚΟΦΣΚΥ, Καρθοθράυστης. (Σουίτα από το μπαλέτο «Καρυοθραύστης», έργο 71a) Μουσική διεύθυνση Ανδρέας Τσελίκας







 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στο Καρπενήσι”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο