Πλήρης έλεγχος για τον καρκίνο του μαστού από το ΙΑΣΩ General

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«M ε αφορμή τον Οκτώβριο, Μήνα Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού, το ΙΑΣΩ General θέλοντας να διαδώσει το μήνυμα της πρόληψης, προσφέρει εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για τον καρκίνο του μαστού σε ειδική τιμή από τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012.

Συγκεκριμένα, ο προληπτικός έλεγχος θα περιλαμβάνει κλινική εξέταση μαστών από χειρουργούς μαστού, ψηφιακή μαστογραφία και υπερηχογράφημα μαστών και θα προσφέρεται συνολικά στην τιμή των 80 Ευρώ.

Ο συγκεκριμένος τρόπος ελέγχου θεωρείται ο πιο ολοκληρωμένος για τις παθήσεις του μαστού και παρέχει τη μέγιστη διαγνωστική ακρίβεια.



 [Περισσοτερα στο iatropedia ]

1 Response for “ Πλήρης έλεγχος για τον καρκίνο του μαστού από το ΙΑΣΩ General ”

  1. Ανώνυμος says:

    Very good post! We are linking to this particularly great post on our site.
    Keep up the good writing.
    office furniture

    Review my web blog: home decor
    Feel free to visit my web site ... bedroom decor

     

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο