Θορύβησε η επανίδρυση της Ένωσης Απανταχού Ρουμελιωτών

Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Η
ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΘΟΡΥΒΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ.

ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑΡΑΞΑΜΕ ΤΑ ΛΥΜΝΑΖΩΝΤΑ ΥΔΑΤΑ ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΝΩΣΗ.ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ,ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙ
ΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ,ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ,ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!


[Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Θορύβησε η επανίδρυση της Ένωσης Απανταχού Ρουμελιωτών ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο