Συνάντηση Κ. Μπακογιάννη με τον Υπουργό Υγείας, κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο

Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Τ
ην Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012, ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Υπουργό Υγείας, κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο.
Σε συνέχεια της συνάντησης που είχαν τον Ιούλιο, ο Δήμαρχος ενημέρωσε για άλλη μια φορά τον Υπουργό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός Ευρυτανίας στον τομέα της υγείας.

Μετέφερε τα μεγάλα ζητήματα που ανακύπτουν από την έλλειψη πόρων αλλά και από τις πολιτικές επιλογές της κεντρικής διοίκησης, οδηγώντας στην αποδυνάμωση του Νοσοκομείου Καρπενησίου, του Κέντρου Υγείας Δ. Φραγκίστας και των Περιφερειακών Ιατρείων.

Αναφερόμενος στις συνεχείς προσπάθειες της Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου Κ. Υγείας Ευρυτανίας (ΕΙΝΚΥΕ), μετέφερε τις ανησυχίες αλλά και τις διεκδικήσεις της, εστιάζοντας σε τρία ζωτικής σημασίας θέματα:

1. Στη διαρκή υποβάθμιση των προγραμμάτων εφημερίας
2. Στην έλλειψη ιατρικού προσωπικού
3. Στην έλλειψη αναλώσιμων ιατρικών υλικών
Επιπρόσθετα, ο Δήμαρχος επισήμανε στον Υπουργό την επιτακτική ανάγκη για στελέχωση του ΕΚΑΒ Καρπενησίου, το οποίο λειτουργεί για μεγάλο χρονικό διάστημα με σημαντικές ελλείψεις.

Τόνισε ότι η Ευρυτανία, μία άγονη και ορεινή περιοχή, αξίζει να έχει ένα οργανωμένο δημόσιο Νοσοκομείο που θα μπορεί να παρέχει στους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες της , τις αυτονόητες υπηρεσίες υγείας.


[ Φουρνιώτης ]

0 Απαντήσεις για... for “ Συνάντηση Κ. Μπακογιάννη με τον Υπουργό Υγείας, κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο