Τέρενς Κουίκ : Κοροϊδεύουμε τον κόσμο χωρίς να παράγεται κοινοβουλευτικό έργο

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Έ
ντονη διαμαρτυρία για τους προγραμματισμούς των εργασιών του Κοινοβουλίου εξέφρασε στο Προεδρείο της Βουλής ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, στη σημερινή (12/9/2012) συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής.

Παρά την προσπάθεια του Προεδρεύοντα Αθανασίου Νάκου να μην του δώσει το λόγο και να μην του ανοίγει το μικρόφωνο, ο Τέρενς Κουίκ είπε τα εξής:

«Παρακαλώ το Προεδρείο της Βουλής να λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις ταυτόσημες ώρες συνεδριάσεων της Ολομέλειας και των Επιτροπών της Βουλής.

Κοροϊδεύουμε τον κόσμο όταν συνυπάρχουν οι πάντοτε κρίσιμες Ολομέλειες με εκείνες των Επιτροπών που κατά κύριο λόγο είναι νομοπαρασκευαστικές.

Όταν ο κόσμος στραγγαλίζεται από τα μέτρα των Μνημονίων δεν μπορεί η Ολομέλεια που παίρνει τις τελικές αποφάσεις να είναι άδεια αίθουσα.

Σήμερα, Τετάρτη, δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνονται τα πάντα μαζεμένα τις πρωινές ώρες. Και αυτό είναι μία μόνιμη πρακτική. Η Ολομέλεια θα μπορούσε και θα έπρεπε να οριστεί σε απογευματινοβραδινή συνεδρίαση, ώστε να μπορούν να παραστούν οι Βουλευτές που είναι απασχολημένοι στις συνεδριάσεις των πάσης φύσεως Επιτροπών που κατά κανόνα ορίζονται πρωινές και μεσημεριανές ώρες.

Προσωπικά, οι πρακτικές του παρελθόντος, ως νέος Βουλευτής που είμαι, δεν με αφορούν. Και ούτε δικαιούμαστε με το θέαμα των άδειων εδράνων της Ολομέλειας να επιτείνουμε την άποψη που έχει ο κόσμος ότι οι Βουλευτές την κοπανάνε, χωρίς να γνωρίζουν ότι είναι απασχολημένοι σε εργασίες Επιτροπών που ορίζονται τις ίδιες ώρες.

Ζητώ από τον Πρόεδρο της Βουλής, στην πρώτη συνδιάσκεψη των Προέδρων, να θέσει επιτακτικά την επίλυση αυτού του προβλήματος, ώστε να παράγεται κοινοβουλευτικό έργο κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς αλληλοεπικαλύψεις Ολομέλειας και Επιτροπών».

Στο σημείο αυτό ο Προεδρεύων του Κοινοβουλίου Αθανάσιος Νάκος έδωσε εντολή να παραμείνει κλειστό το μικρόφωνο του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ και να μην εγγραφεί τίποτα στα πρακτικά.




[Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Τέρενς Κουίκ : Κοροϊδεύουμε τον κόσμο χωρίς να παράγεται κοινοβουλευτικό έργο ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο