Σύσκεψη στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού πραγματοποιεί η Περιφέρειας Στερεάς

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Τ
ην Τετάρτη 05-09-2012 και ώρα 11:30 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού (αίθουσα παλαιού Δημαρχείου) της Π.Ε. Φθιώτιδας προκειμένου να συζητηθούν οι λεπτομέρειες και οι πρακτικές εφαρμογές των διατάξεων του Ν. 4061/2012, Διαχείριση και προστασία ακινήτων Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων…, (εποικιστικές εκτάσεις).

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν: ο Αντιπεριφερειάρχης κος Σταμάτης Καπελέρης, ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ κος Γιώργος Κορμέντζας εκπρόσωπος της Δ/νσης Πολιτικής Γης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας



[ Φουρνιώτης ]

0 Απαντήσεις για... for “ Σύσκεψη στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού πραγματοποιεί η Περιφέρειας Στερεάς ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο