Δείτε τι πιθανότητες έχετε να κολλήσετε AIDS με το στοματικό σεξ

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Έ
χετε αναρωτηθεί ποτέ τι πιθανότητες έχετε να κολλήσετε AIDS, άμα κάνετε έρωτα χωρίς προφυλακτικό; Άμα κάνετε στοματικό έρωτα; Έχετε αναρωτηθεί τελικά ποιες είναι οι πιθανότητες να κολλήσει κάποιος AIDS και από που;...


Το Center for Disease Control and Prevention, έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα στατιστικής έρευνας που έκανε, για το πως μπορεί κάποιος να κολλήσει τον ιό του AIDS. Σε συντριπτικά μεγάλο ποσοστό, την πρώτη θέση κατέχει η μετάγγιση αίματος, που δεν έχει ελεγχθεί.



[Περισσοτερα στο iatropedia ]

0 Απαντήσεις για... for “ Δείτε τι πιθανότητες έχετε να κολλήσετε AIDS με το στοματικό σεξ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο