Πρόσκληση για τα Θεμοπύλια 2012 απο τον Δήμο Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Σ
το πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΘΕΡΜΟΠΥΛΙΑ 2012», (7,8 και 9 Σεπτεμβρίου 2012) που διοργανώνει ο Δήμος Λαμιέων, θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία, η 1η Αμφικτιονική Συνάντηση Μέσων Ενημέρωσης από τις πόλεις-μέλη του Δικτύου Πάφος- Αδελφοποιημένων Πόλεων Ελλάδας (Κέρκυρα, Λαμία, Μυτιλήνη, Πρέβεζα, Καλαμαριά) με θέμα :
΄΄Τα Μέσα Ενημέρωσης μοχλός Περιφερειακής Ανάπτυξης ΄΄.
Σας ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ να συμμετέχετε στην 1η Αμφικτιονική Συνάντηση των εκπροσώπων των Μέσων Ενημέρωσης του Δικτύου Πάφος- Αδελφοποιημένων Πόλεων Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων (οδός Ανιάνων6-8, 2ος όροφος) την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012 ώρα 19:00.
[ Φουρνιώτης ]

0 Απαντήσεις για... for “ Πρόσκληση για τα Θεμοπύλια 2012 απο τον Δήμο Λαμιέων”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο