Στο Καρπενήσι η προετοιμασία του TaeKwonDo Πανιωνίου Σαντορίνης

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Η
ομάδα του Πανιωνίου έχει ξεκινήσει προπονήσεις από τις 17 Αυγούστου και θα συμμετάσχει σε camp που διοργανώνεται στο Καρπενήσι από τις 26 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου ώστε από νωρίς να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Στόχος της ομάδας είναι να διατηρηθεί στο υψηλό επίπεδο που έχει φτάσει τα τελευταία χρόνια και να ανέβει ακόμα ψηλότερα. Η προπονήτρια του συλλόγου κα. Τσουκνίδου και οι αθλητές με την συμπαράσταση των γονιών τους, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, συνεχίζουν με μεγάλη όρεξη τον δρόμο που έχουν χαράξει προς την επιτυχία.[ Φουρνιώτης ]

0 Απαντήσεις για... for “ Στο Καρπενήσι η προετοιμασία του TaeKwonDo Πανιωνίου Σαντορίνης”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο