Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο για να είστε πάντα ενήμεροι!

Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«E
νημερωθειτε για τις τελευταιες εξελιξεις με την καλύτερη ενημέρωση για συνολικά θέματα που αφορούν την Ευρυτανία και όχι μόνο. Για να είστε πάντα ενήμεροι! Εγγραφείτε στο ηλεκτρονικό newsletter ( Ενημερωτικό Δελτίο ) του Φουρνά και γίνετε ΔΩΡΕΑΝ συνδρομητης onlin.

Με την εγγραφή θα σας αποστέλλετε αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόνο μία φορά την ημέρα, ενώ έχετε τη δυνατότητα να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, σχόλιο, ιδέα ή πρόταση σχετικά με το παρόν ενημερωτικό δελτίο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση ... foyrniotis@gmail.com

Η διεύθυνση e-mail σας θα χρησιμοποιηθεί μόνο για να σας στείλουμε το ενημερωτικό μας δελτίο. Όλα τα δεδομένα παραμένουν ασφαλώς αποθηκευμένα στους διακομιστές μας και δεν πρόκειται ποτέ να μεταβιβάσουμε στοιχεία που αφορούν τη διεύθυνσή σας σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος.







[ Φουρνιώτης ]

0 Απαντήσεις για... for “ Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο για να είστε πάντα ενήμεροι!”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο