Φιλικό με Νίκη Βόλου στο Καρπενήσι

Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Η
ΑΕΛΚ θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι, υπό τις οδηγίες του Τίμου Καβακά και ήδη άρχισαν να διαρρέουν οι πρώτες συμφωνίες για φιλικές αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων, που θα "στήσουν" τις φετινές τους ομάδες στα αθλητικά κέντρα της περιοχής.

Αντίπαλος της ΑΕΛΚ θα είναι η Νίκη Βόλου, σε φιλικό που θα διεξαχθεί στις 11 Αυγούστου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η πιθανότερη ημερομηνία αναχώρησης της αποστολής των Καλλονιατών για το Καρπενήσι θα είναι η Κυριακή 5 Αυγούστου.

Ενδεχομένως, ο Τίμος Καβακάς πάντως να βρεθεί αντιμέτωπος και απέναντι στην παλιά του ομάδα, τον Πλατανιά, αφού και η ομάδα των Χανίων θα προετοιμαστεί στο Καρπενήσι, όπως επίσης και η Αναγέννηση Καρδίτσας.


[sportlesvos ]

0 Απαντήσεις για... for “ Φιλικό με Νίκη Βόλου στο Καρπενήσι”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο