Καρπενήσι: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε περίπτερο

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Ά
γιο είχαν νωρίς το μεσημέρι, η υπάλληλος του τουριστικού γραφείου πληροφοριών και όσοι έτυχε να βρεθούν στην πλατεία του Καρπενησίου.

Στις 12:30 περίπου Ι.Χ. με γυναίκα οδηγό, επισκέπτρια τις τελευταίες ημέρες στην πόλη, αφού διέγραψε μια τρελή πορεία, καρφώθηκε με δύναμη στο ξύλινο περίπτερο, το οποίο μάλιστα μετατόπισε από τη θέση του όπως αναφέρει το thebest.gr

Η οδηγός, η οποία δεν τραυματίστηκε, προσπαθούσε να εξηγήσει σε περαστικούς και στην αστυνομία πως ακριβώς έχασε τον έλεγχο του οχήματος της, χωρίς και η ίδια να το καταλάβει.

Μπροστά από το περίπτερο υπάρχει παγκάκι, στο οποίο αναζητούν καθημερινά δροσιά, ντόπιοι και επισκέπτες. Από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ εκείνη την ώρα δεν έπαιζαν παιδιά στην κεντρική πλατεία. Περαστικοί και επιχειρηματίες του κέντρου στο Καρπενήσι, παρακολουθούσαν έκπληκτοι το θέαμα, αφού δεν είχε συμβεί ποτέ στο παρελθόν κάτι αντοίστιχο.


[ newsbomb ]

0 Απαντήσεις για... for “ Καρπενήσι: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε περίπτερο ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο