Γιατί οι γυναίκες μας... θάβουν όλους;

Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Σ
ίγουρα πολλοί από εσάς θα έχετε παρατηρήσει και θα έχετε παραξενευτεί. Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άνδρες;

Και μην πείτε ότι δεν ισχύει. Ισχύει τόσο εμπειρικά (πόσες φορές δεν έχετε συναντήσει ηλικιωμένες χήρες, αλλά πολύ λιγότερους χήρους), όσο και επιστημονικά.

Οι μεταλλάξεις στο μιτοχονδριακό DNA κάνουν τους άνδρες να γερνάνε πιο γρήγορα σε σχέση με τις γυναίκες, με συνέπεια οι τελευταίες να έχουν μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής. Αυτό υποστηρίζει μία νέα έρευνα Άγγλων και Αυστραλών επιστημόνων, που βασίζεται στη μελέτη αρσενικών και θηλυκών μυγών για να εξάγει γενικότερα συμπεράσματα σχετικά με τη βιολογία και άλλων ειδών, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων.



[Περισσοτερα στο iatropedia ]

0 Απαντήσεις για... for “ Γιατί οι γυναίκες μας... θάβουν όλους;”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο