Στην << ειδική >> του Ράλλυ Ακρόπολης ο φάκελος της Στερεάς

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, 9 Αυγούστου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Π
ραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 9 Αυγούστου 2012 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας , του Δήμου Λαμιέων και του ΕΒΕ Φθιώτιδας ευρεία σύσκεψη για την επάνοδο του Ράλλυ Ακρόπολης στη Στερεά Ελλάδα.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν οι Βουλευτές κ.κ. Σταυρογιάννης Νίκος και Μακρή – Θεοδώρου Ελένη, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ κ. Τετριμήδας Ευάγγελος, εκπρόσωποι Επιμελητηρίων και φορέων.

Στη σύσκεψη τονίστηκε η τουριστική και οικονομική σημασία που έχει η διοργάνωση του Ράλλυ για την περιοχή μας.

Οι εκπρόσωποι των φορέων θεώρησαν σημαντική την πρωτοβουλία και δήλωσαν ότι θα στηρίξουν όλες τις προσπάθειες, έτσι ώστε να υπάρξει επιτυχές αποτέλεσμα.

Αποφασίστηκε, να υποβληθεί φάκελος προς την οργανωτική επιτροπή του Ράλλυ που θα περιλαμβάνει την πρόταση της Στερεάς Ελλάδας με όλα τα απαραίτητα στοιχεία (ξενοδοχειακές υποδομές, κέντρο τύπου, σέρβις πάρκ, ειδικές διαδρομές και χορηγίες) που θα αναδεικνύουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας για τη διεκδίκηση του Ράλλυ.
[ Φουρνιώτης ]

0 Απαντήσεις για... for “ Στην << ειδική >> του Ράλλυ Ακρόπολης ο φάκελος της Στερεάς”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο