Δεν θα κλείσει η Τράπεζα στο Ραπτόπουλο...

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Ά
μεση ήταν η αντίδραση του Βουλευτή Ευρυτανίας Κώστα Κοντογεώργου μετά την είδηση ότι επρόκειτο να μπει «λουκέτο» στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Ραπτόπουλο.
 Με τις άμεσες και ουσιαστικές κινήσεις του ο Βουλευτής Ευρυτανίας κατάφερε να μην κλείσει το υποκατάστημα, σε μια εποχή μάλιστα που συμβαίνουν ιστορικές διεργασίες στο τραπεζικό χώρο.
Αργά το βράδυ της περασμένης Τρίτης 31 Ιουλίου, έγινε γνωστό ότι το υποκατάστημα θα σταματήσει να λειτουργεί την Παρασκευή 3 Αυγούστου και οι πελάτες του θα έπρεπε πλέον να εξυπηρετούνται από το κεντρικό κατάστημα στο Καρπενήσι.
Την επομένη το πρωί ο κ. Κοντογεώργος με επιστολή του ενημέρωσε τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα για το πώς έχει η υπόθεση και του γνωστοποίησε ότι το συγκεκριμένο υποκατάστημα εξυπηρετεί 12.000 πολίτες της Δυτικής Ευρυτανίας και θεωρείται αδιανόητο να κλείσει, από τη στιγμή δε που φιλοξενείται σε δημόσιο κατάστημα και το κόστος λειτουργίας του είναι μηδαμινό.
Ζητώντας την ταχύτατη αντίδραση του υφυπουργού, έκλεισε την επιστολή, ενώ με μια δεύτερη που είχε παραλήπτη τον Διευθύνοντα Σύμβολο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος τον κ. Αλέξανδρο Τουρκολιά, ο κ. Κοντογεώργος ζήτησε την άμεση και θετική ανταπόκριση του ότι η Τράπεζα θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη την Εταιρική Κοινωνική ευθύνη απέναντι στις τοπικές κοινωνίες, οι οποίες στήριξαν αποτελεσματικά τη βιώσιμη επιχειρηματική δράση και επιτυχία της Τράπεζας.
Οι άμεσες κινήσεις του Βουλευτή Ευρυτανίας είχαν ως αποτέλεσμα το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Ραπτόπουλο να μην κλείσει και να συνεχιστεί κανονικά η λειτουργία του. Άλλη μια αποτελεσματική παρέμβαση του Κώστα Κοντογεώργου, προς όφελος των κατοίκων της Δυτικής Ευρυτανίας.
Σας παραθέτουμε στη συνέχεια τις επιστολές Κοντογεώργου για το μείζον αυτό θέμα.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2103706149, 2103706349
ΦΑΞ: 2103706549
ΚΙΝ. 6972722822

ΑΘΗΝΑ 1 Αυγούστου 2012

Προς: Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών
κ. Χρήστο Σταϊκούρα
Πανεπιστημίου 37 Αθήνα

ΘΕΜΑ: «Λειτουργία Υποκαταστήματος Εθνικής Τράπεζας στο Ραπτόπουλο Ευρυτανίας»

Κύριε Υπουργέ
Αργά χθες το βράδυ 31 Ιουλίου 2012, πληροφορηθήκαμε ότι η Εθνική Τράπεζα προτίθεται να κλείσει το μοναδικό υποκατάστημα τράπεζας στη Δυτική Ευρυτανίας και στο χωριό Ραπτόπουλο χωρίς καμία προειδοποίηση.
Σας γνωρίζουμε, ότι είναι το μοναδικό υποκατάστημα τράπεζας στη Δυτική Ευρυτανία και σε απόσταση 110 χιλιομέτρων από το Καρπενήσι και σε ολόκληρο το Δήμο Αγράφων.
Εξυπηρετεί το σύνολο των κατοίκων του Δήμου, ενώ το κόστος λειτουργίας του είναι μηδαμινό, αφού φιλοξενείτε σε δημοτικό κατάστημα.
Παρακαλούμε για την άμεση παρέμβασή σας, προκειμένου να συνεχιστεί η λειτουργία του υποκαταστήματος για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση 12.000 πολιτών της Δυτικής Ευρυτανίας.
Σας γνωρίζουμε επίσης, ότι ανακοινώθηκε στην πόρτα του υποκαταστήματος η παύση λειτουργίας του την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012, γεγονός που επιβάλλει την ταχύτατη αντίδρασή μας.

Με τιμή
Κων/νος Κοντογεώργος
Βουλευτής Ευρυτανίας


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΤΗΛ. 2103706149, 2103706349
ΦΑΞ: 2103706549
ΚΙΝ. 6972722822

Αθήνα 2 Αυγούστου 2012

Προς: τον Δ/ντα Σύμβουλο
Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος
κ. Αλέξανδρο Τουρκολιά
Αιόλου 82-84
ΤΚ 10551 Αθήνα

ΘΕΜΑ: «Λειτουργία Υποκαταστήματος Εθνικής Τράπεζας στο Ραπτόπουλο Ευρυτανίας»

Κύριε Δ/ντα Σύμβουλε,
Αιφνιδιαστικά πληροφορηθήκαμε ότι η Εθνική Τράπεζα προτίθεται να κλείσει και μάλιστα άμεσα (την Παρασκευή 3/8/2012) το μοναδικό υποκατάστημα τράπεζας στη Δυτική Ευρυτανίας και στο Ραπτόπουλο Ευρυτανίας.
Σας γνωρίζουμε, ότι είναι το μοναδικό υποκατάστημα τράπεζας στο Δήμο Αγράφων και σε όλη τη Δυτική Ευρυτανία, σε απόσταση 110 χιλιομέτρων από το πλησιέστερο στο Καρπενήσι.
Εξυπηρετεί το σύνολο των κατοίκων του Δήμου, ενώ το κόστος λειτουργίας του είναι ελάχιστο, αφού φιλοξενείτε σε δημοτικό κατάστημα. Παρακαλούμε να επανεξεταστεί το θέμα προκειμένου να συνεχιστεί η λειτουργία του υποκαταστήματος για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση 12.000 και πλέον πολιτών του Δήμου Αγράφων, της Δυτικής Ευρυτανίας και τμήματος του ορεινού Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας.
Πέραν των τραπεζικών κτιρίων, παρακαλούμε να λάβετε υπ’ όψη σας και την Εταιρική Κοινωνική ευθύνη απέναντι στις τοπικές κοινωνίες, οι οποίες στήριξαν αποτελεσματικά τη βιώσιμη επιχειρηματική δράση και επιτυχία της Τράπεζας.
Ευελπιστούμε στην θετική σας ανταπόκριση αναμένουμε θετικό αποτέλεσμα.

Με τιμή
Κων/νος Κοντογεώργος



[ evrytanikospalmos ]

0 Απαντήσεις για... for “ Δεν θα κλείσει η Τράπεζα στο Ραπτόπουλο...”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο