Αυξήθηκε το μετοχικό κεφάλαιο της Φθιωτικής Αναπτυξιακής

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«E
γκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Φθιωτικής Αναπτυξιακής στα 510.000 €. Η Εταιρεία αποτελεί σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο της Περιφέρειας, αφού διαχειρίζεται και καλύπτει τη συμμετοχή της σε πλήθος προγραμμάτων, υλοποιώντας μέχρι σήμερα έργα, μελέτες και ενέργειες ύψους άνω των 7.000.000 € και έχει συμβάλει αποφασιστικά στην κατασκευή πολλών έργων υποδομής που προέκυψαν από τις μελέτες ωρίμανσης που εκπόνησε.
Στόχος της εταιρείας στο πλαίσιο της τρέχουσας προγραμματικής περιόδου και μέχρι το 2015 είναι η ανάληψη νέων δραστηριοτήτων και η υλοποίηση εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων, συμβάλλοντας καθοριστικά στην αειφόρο ανάπτυξη, όχι μόνο της Φθιώτιδας, αλλά και όλης της Περιφέρειας.

Η ανάγκη ρευστότητας της εταιρείας, που επιτυγχάνεται με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, αποσκοπεί στη δυνατότητα υλοποίησης νέων έργων και δραστηριοτήτων, όπως :
- Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός του ειδικού λογισμικού GIS της εταιρείας και εμπλουτισμός της βάσης δεδομένων του με επικαιροποιημένα στοιχεία.
- Εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση της βάσης δεδομένων και του συστήματος παρακολούθησης της ανεργίας, σε σύνδεση με την κεντρική υπηρεσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.
- Υλοποίηση του προγράμματος ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, στο οποίο έχουν υποβληθεί προτάσεις με αναλογούντα προϋπολογισμό 600.000 €.
- Υλοποίηση έργων που σχετίζονται με ΑΠΕ και το περιβάλλον για λογαριασμό τω Δήμων Αμφίκλειας – Ελάτειας και Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου για τα οποία έχουν ήδη κατατεθεί αντίστοιχες προτάσεις.
- Υλοποίηση έργων που σχετίζονται με τους Δήμους της Φθιώτιδας στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος : Τεχνική Υποστήριξη Εφαρμογής (Υποστήριξη επιτελικών δομών, λειτουργιών και δικαιούχων φορέων, Ενίσχυση της διοικητικής οργάνωσης και διαχειριστικής επάρκειας των δικαιούχων φορέων για την υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων δράσεων)

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία υλοποιεί το πρόγραμμα LEADER, το οποίο, πέραν των δράσεων που υλοποιούνται στη Φθιώτιδα, συνεισφέρει στην κάλυψη μεγάλου μέρους των λειτουργικών δαπανών της Φθιωτικής Αναπτυξιακής.




[ Φουρνιώτης ]

0 Απαντήσεις για... for “ Αυξήθηκε το μετοχικό κεφάλαιο της Φθιωτικής Αναπτυξιακής ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο