Δείτε σε ποια χώρα ζουν οι γυναίκες με το μεγαλύτερο στήθος

Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Τ
ο γυναικείο στήθος ήταν, είναι και θα είναι, το σημείο που συγκεντρώνει τα περισσότερα ανδρικά βλέμματα. Ξυπνάει πόθους και πάθη και είναι γενικά παραδεκτό, ότι ένα όμορφο στήθος ξεσηκώνει τους άνδρες. Αλήθεια έχετε αναρωτηθεί ποια χώρα έχει τις γυναίκες με τα μεγαλύτερα στήθη;...

Πολλοί (οι περισσότεροι) άνδρες λατρεύουν τα μεγάλα γυναικεία στήθη, κάποιοι προτιμούν τα φυσιολογικά, ενώ κάποιοι άλλοι τα μικρά. Όλοι όμως στις ανδρικές κουβέντες συμφωνούν “το στήθος είναι στήθος όπως και να είναι”.


[ iatropedia ]

0 Απαντήσεις για... for “ Δείτε σε ποια χώρα ζουν οι γυναίκες με το μεγαλύτερο στήθος”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο