Ανθρώπινες βόμβες είναι στο κρεββάτι οι 40άρες

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη 21 Αυγούστου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Τ
όσες και τόσες έρευνες έχουν γίνει για το πια ηλικία είναι η ιδανική για τις γυναίκες να απολαμβάνουν το σεξ. Όλες καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι 40άρες, απολαμβάνουν καλύτερα το σεξ, είναι πιο έμπειρες στο σεξ, με άλλα λόγια... οι 40άρες δεν παίζονται στο κρεββάτι. Μια νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο βρετανικό περιοδικό Top Sante, απλά το επιβεβαιώνει.


Η έρευνα έγινε σε δείγμα 2.000 γυναικών από όλο το φάσμα των ηλικιών. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το 81% στις ηλικίες 40 – 50, δήλωσαν πως έχουν τεράστια διάθεση για σεξ, δεν έχουν αναστολές, θέλουν να δοκιμάζουν νέα πράγματα με τον σύντροφο τους και έχουν αυτοπεποίθηση επειδή ξέρουν να ικανοποιούν αλλά και να ικανοποιούνται.


[Περισσοτερα στο iatropedia ]

0 Απαντήσεις για... for “ Ανθρώπινες βόμβες είναι στο κρεββάτι οι 40άρες”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο