Δωρεά 1000 ευρώ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Καρπενησίου

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Α
ποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη τους για τον τόπο τους, ο κύριος Νίκος Πολύζος και η σύζυγός του κ. Καίτη Σακαλή δώρισαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρπενησίου το ποσό των 1000 ευρώ.
Σε αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε, τέτοιου είδους πρωτοβουλίες είναι αξιέπαινες και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.
Ο Δήμος Καρπενησίου τους ευχαριστεί θερμά, αναγνωρίζοντας ότι αυτή η κίνηση θα ενισχύσει το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που τόσο πολύ έχουν ανάγκη ολοένα και περισσότεροι συνάνθρωποί μας.



[ Φουρνιώτης ]

0 Απαντήσεις για... for “ Δωρεά 1000 ευρώ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Καρπενησίου”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο