Πάτρα: Μοναχός καλούσε ροζ γραμμή από το ιερό!

Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Σ
τήλη άλατος έμεινε μια γυναίκα από την Πάτρα όταν -πριν από δύο εβδομάδες- μετέβη σε μοναστήρι γειτονικού νομού για να προσκυνήσει στο εκκλησάκι και άθελά της άκουσε μοναχό να μιλάει σε ροζ γραμμή στο κινητό του.
Συγκεκριμένα, αφού η γυναίκα μπήκε στο εκκλησάκι, πλησίασε προς το ιερό φωνάζοντας τον μοναχό, θέλοντας να του ζητήσει ένα φυλαχτό.Σύμφωνα με το dete.gr, ο μοναχός μιλούσε στο κινητό του και το κατέβασε για να την εξυπηρετήσει.
Μόνο που προφανώς κατά λάθος πάτησε το κουμπί της …ανοιxτής ακρόασης, με αποτέλεσμα η γυναίκα να ακούσει μια αισθησιακή γυναικεία φωνή από… ροζ γραμμή!
Ο μοναχός έγινε κατακόκκινος και κόντεψε να του πέσει η συσκευή από τα χέρια, ενώ αφού το έκλεισε όσο πιο γρήγορα μπορούσε, ζήτησε απανωτές φορές συγγνώμη από την πιστή…![ Φουρνιώτης ]

0 Απαντήσεις για... for “ Πάτρα: Μοναχός καλούσε ροζ γραμμή από το ιερό!”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο