Όχι στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου λέει ο Τσίπρας

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Α
ντίθετος στην «εκποίηση» του δημόσιου πλούτου με διαδικασίες fast track εμφανίστηκε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μετά από συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης.

Ο Α. Τσίπρας ζήτησε από την κυβέρνηση «να μην προχωρήσει ‘’ελαφρά τη καρδία’’ το δεύτερο μεγαλύτερο έγκλημα μετά την υπογραφή του Μνημονίου, που είναι η εκποίηση του δημόσιου πλούτου έναντι πινακίου φακής και ιδιαίτερα η εκποίηση εκείνων των παραγωγικών μονάδων που μπορούν να αποτελέσουν μοχλό της παραγωγικής ανασυγκρότησης της οικονομίας».

Σχετικά με την περίπτωση της ΕΒΖ κατήγγειλε την απόφαση εκποίησης της, έναντι του «ευτελούς τιμήματος» των 40 εκατ. ευρώ όπως είπε «τη στιγμή που μόνο τα δύο εργοστάσια θυγατρικής της στην Σερβία κοστολογούνται άνω των 150 εκατ.».

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την στήριξή του στους εργαζόμενους, σημειώνοντας ότι το κόμμα του θα είναι στο πλευρό τους απέναντι στο τρίπτυχο «διαλύουμε, απαξιώνουμε, ξεπουλάμε» το δημόσιο τομέα, το οποίο «μας οδήγησε και μας οδηγεί στη χρεοκοπία» είπε καταλήγοντας.


[topontiki ]

0 Απαντήσεις για... for “ Όχι στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου λέει ο Τσίπρας”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο