55χρονος δεν ικανοποιήθηκε σε οίκο ανοχής και κάλεσε την αστυνομία!

Δημοσιεύτηκε στις Σάββατο 28 Ιουλίου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Έ
να ασυνήθιστο και αστείο περιστατικό καταγράφηκε στο αστυνομικό δελτίο της Πάτρας…
Ένα 50χρονος Βούλγαρος επισκέφτηκε οίκο ανοχής για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορέξεις, ωστόσο δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να καλέσει την αστυνομία! Ο αλλοδαπός….

ζήτησε από την ιερόδουλη να ασκήσει βία ή ακόμα και να χρησιμοποιηθεί μαστίγιο και το αίτημά του έπεσε στο κενό. Έτσι, ζήτησε τα χρήματά του πίσω και όταν δεν μπορούσε να τα πάρει, τότε αποφάσισε να απευθυνθεί στις αρχές. Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο και το… σόου συνεχίστηκε στους διαδρόμους του αστυνομικού μεγάρου της οδού Ερμού.


[ierosagon. ]

0 Απαντήσεις για... for “ 55χρονος δεν ικανοποιήθηκε σε οίκο ανοχής και κάλεσε την αστυνομία!”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο