Εκδηλώσεις 2012 στην Ευρυτανία

Δημοσιεύτηκε στις Σάββατο 21 Ιουλίου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Ο
Δεκαπενταύγουστος ήρθε και έτσι έχουμε άλλη μια ευκαιρία για να ανταμώσουμε όλοι μαζί στο χωριό μας, παρέα με τους φίλους μας και να γλεντήσουμε. Με αφορμή τις Γιορτές Δάσους 2012 τον Σύλλογο Γυναικών Δ.Ε. Φουρνάς και το Σύλλογο Απανταχού Νέων Φουρνάς «Ο ΠΗΓΑΣΟΣ» έχουν προγραμματίσει για φέτος οι παρακάτω εκδηλώσεις:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20-ΣΑΒΒΑΤΟ 21 Ιουλίου 2012 - Ώρα: 20:30 Δημοτική Κοινότητα Καρπενησίου - Κεντρική Πλατεία - Χορός Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά μια μεγάλη γιορτή της παράδοσης με τη συμμετοχή παραδοσιακών χορευτικών συγκροτημάτων απ’ όλη την Ελλάδα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20-ΚΥΡΙΑΚΗ 22 Ιουλίου 2012
Τοπική Κοινότητα Φουρνάς - Διάλεξη-Συνέδριο
Ιστορία και Πολιτισμός της Δημοτικής Ενότητας Φουρνά Ευρυτανίας - Ο Δήμος Καρπενησίου, η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας, οι πολιτιστικοί σύλλογοι του Φουρνά και η Πανευρυτανική Ένωση διοργανώνουν συνέδριο με θέμα «Ιστορία και Πολιτισμός της Δημοτικής Ενότητας Φουρνά Ευρυτανίας». Αναλυτικά το πρόγραμμα στο http://www.panevrytaniki.gr και στο http://www.karpenissi.gr
ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 - Ώρα: 20:30 - Τοπική Κοινότητα Αγίου Νικολάου Μουσική - Piccola Banda - Η Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καρπενησίου παρουσιάζει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

ΤΡΙΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 - Ώρα: 21:30
Δημοτική Κοινότητα Καρπενησίου
Μουσική - ONIRAMA -Το πιο τρελό boyband της Ελλάδας, μαζί μας για ένα μεγάλο και ανατρεπτικό live στο κέντρο της πόλης. Χωρίς ιδιαίτερες συστάσεις, οι ONIRAMA ταξιδεύουν μέχρι το Καρπενήσι για να μας χαρίσουν ένα αξέχαστο καλοκαιρινό street party.

ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 - Ώρα: 18 :30
Δημοτική Κοινότητα Καρπενησίου - Πλατεία Προφήτη Ηλία - Υπαίθρια Δράση - Αναβίωση Παραδοσιακών Παιχνιδιών - Μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Μικρού Μουσείου εκπαίδευσης Βουτύρου και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρπενησίου αναβιώνουμε παραδοσιακά παιχνίδια, για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

ΠΕΜΠΤΗ 26 Ιουλίου 2012 - Ώρα: 21:00
Τοπική Κοινότητα Άμπλιανης - Μουσική - Παραδοσιακό Γλέντι - Ντόπιοι καλλιτέχνες διασκεδάζουν δημότες και επισκέπτες, παρουσιάζοντας πρόγραμμα με λαϊκά και δημοτικά τραγούδια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 Ιουλίου 2012 - Ώρα 20:30
Δημοτική Κοινότητα Καρπενησίου - Κεφαλόβρυσο
Γαστρονομία - Μουσική - Γιορτή Πέστροφας
Ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας και ο Δήμος Καρπενησίου μαγειρεύουν ποταμίσια ψάρια, με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής. Μια μεγάλη γιορτή για όλους, γιατί και στα βουνά…υπάρχουν ψάρια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 Ιουλίου 2012 - Ώρα: 20:00
Τοπική Κοινότητα Καλεσμένου - Μουσική - Karaoke Party - Ο Σύλλογο των Απανταχού Παπαρουσιωτών και η Τοπική Κοινότητα Καλεσμένου σας προσκαλούν σε μια μουσική βραδιά με πρόγραμμα Karaoke για νέους και …όχι μόνο.

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012 - Ώρα 08:00
Τοπική Κοινότητα Αγίου Ανδρέα - Εκδήλωση Μνήμης
Παραδοσιακό Γλέντι -Εκδήλωση μνήμης για τον αγωνιστή της Επανάστασης του 1821, Αθανάσιο Καρπενησιώτη. Ακολουθεί παραδοσιακό γλέντι από ντόπιους καλλιτέχνες.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 Ιουλίου 2012 - Ώρα: 21:00
Δημοτική Κοινότητα Καρπενησίου - Κεντρική Πλατεία
Μουσική - ASORTI & 7 plus
Οι ASORTI έρχονται να μας προτείνουν μία μοναδική παράσταση, διασκευάζοντας αγαπημένες ποπ μελωδίες ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών μαζί με τραγούδια από τον προσωπικό τους δίσκο, όπου με την «αναγκαστική» συμμετοχή του κοινού σε…. διαγωνισμούς τραγουδιού μας υπόσχονται μια ανατρεπτική βραδιά γεμάτη μουσική.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 Ιουλίου 2012 - Ώρα: 21:00
Τοπική Κοινότητα Φουρνά - Γαστρονομία - Μουσική
Γιορτή Χωριάτικης Πίτας - Ο σύλλογος Γυναικών T.K. Φουρνά αναβιώνει παλιά έθιμα, μας μαθαίνει να παρασκευάζουμε παραδοσιακό χωριάτικο φύλλο και μας προσκαλεί να δοκιμάσουμε κάθε είδους πίτες, σε μια βραδιά με πολύ χορό και τραγούδι.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 Ιουλίου 2012 - Ώρα: 21:00
Τοπική Κοινότητα Καλεσμένου - Γαστρονομία - Μουσική - Γιορτή Μούρου - H Τοπική Κοινότητα Καλεσμένου σε συνεργασία με τον Σύλλογο των Απανταχού Παπαρουσιωτών σας προσκαλεί στην 1η Γιορτή Μούρου, με παραδοσιακούς ήχους και πολύ …. Μούρο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 Ιουλίου 2012 - Ώρα: 21:00
Τοπική Κοινότητα Φιδακίων - Μουσική - Λαϊκή Βραδιά
Ντόπιοι καλλιτέχνες διασκεδάζουν δημότες και επισκέπτες, παρουσιάζοντας πρόγραμμα με λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 Ιουλίου 2012 - Ώρα: 21:00
Δημοτική Κοινότητα Καρπενησίου - Κεντρική Πλατεία
Μουσική - Piccola Banda
Η Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καρπενησίου παρουσιάζει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 Ιουλίου2012 Ώρα: 18:30

Δημοτική Κοινότητα Καρπενησίου
Τοίχος Αυλής Ενιαίου Λυκείου Καρπενησίου
Υπαίθρια Δράση - Τα παιδιά ζωγραφίζουν στον τοίχο
Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Καρπενησίου ζωγραφίζει παρέα με τους μικρούς μας φίλους τον τοίχο της αυλής του Ενιαίου Λυκείου Καρπενησίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 Ιουλίου 2012
Δημοτική Κοινότητα Καρπενησίου - Πλατεία
Μουσική - Αφιέρωμα στο Γιώργο Ζαμπέτα
Η ορχήστρα του Ωδείου Καρδίτσας Ευθυμιάδη φτάνει ως το Καρπενήσι και μας μεταφέρει σε μία άλλη εποχή… Τότε που το μπουζούκι και τα τραγούδια του Ζαμπέτα μεσουρανούσαν.

ΤΕΤΑΡΤΗ 1 Αυγούστου 2012 - Ώρα: 18:30
Δημοτική Κοινότητα Καρπενησίου - Παρκάκι Ευρυτάνων Άγίων - Υπαίθρια Δράση - Αναβίωση Παραδοσιακών Παιχνιδιών
Μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Μικρού Μουσείου εκπαίδευσης Βουτύρου και σε συνεργασίας με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρπενησίου αναβιώνουμε παραδοσιακά παιχνίδια, για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι

ΤΕΤΑΡΤΗ 1 Αυγούστου 2012 -Ώρα: 21:00
Δημοτική Κοινότητα Καρπενησίου - Αμφιθέατρο Βασικής Βιβλιοθήκης
Θέατρο - Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΟΥ ΣΑΙΝΤ ΕΞΥΠΕΡΥ
Ένα υπέροχο κείμενο, με μοναδικά υπέροχες αλήθειες για τη ζωή. Ο μικρός Πρίγκιπας ξεκινά από τον Πλανήτη του να γνωρίσει το σύμπαν. Στην Γη ανταμώνει με τον Αντουάν, ένα πιλότο ο οποίος με το αεροπλάνο του, που έπαθε βλάβη, πέφτει στην έρημο. Γνωρίζονται και γίνονται φίλοι. Μέσα από τις αναμνήσεις του Μικρού Πρίγκιπα ξετυλίγεται ,φαντασμαγορικά, όλη η επιπολαιότητα, η υπεροψία ,η μιζέρια ,η δίψα για εξουσία και το χρήμα, αλλά και η μοναξιά των ανθρώπων. Από το Παιδικό Θέατρο Λαμπιόνι.

ΤΕΤΑΡΤΗ 1 Αυγούστου 2012 Ώρα: 21:00
Τοπική Κοινότητα Βουτύρου - Μουσική - Λαϊκή Βραδιά
Ντόπιοι καλλιτέχνες διασκεδάζουν δημότες και επισκέπτες, παρουσιάζοντας πρόγραμμα με λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια.

ΠΕΜΠΤΗ 2 - ΠΕΜΠΤΗ 9 Αυγούστου 2012
Τοπική Κοινότητα Κορυσχάδων - Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Εικαστικά - Έκθεση Ζωγραφικής
«Ελληνικά Ηλιοβασιλέματα»της Κικής Θεοδωροπούλου –Ντόβολου - Εγκαίνια Έκθεσης

ΠΕΜΠΤΗ 2 Αυγούστου 2012 - Ώρα 20:30
Ώρες λειτουργίας: 10:00-14:00, 18:00-20:30. Σαβ/κο: 9:00-15:00, 18:00-20:30

ΠΕΜΠΤΗ 2 Αυγούστου 12 - Ώρα: 20:00
Τοπική Κοινότητα Κλειτσού - Πλατεία Μεσοχωρίου - Συναυλία - Piccola Banda
Η Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καρπενησίου παρουσιάζει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

ΠΕΜΠΤΗ 2 Αυγούστου 2012 Ώρα: 20:00
Τοπική Κοινότητα Στενώματος - Θέατρο - Ο Αχιλλέας ο ήρωας της Φθίας (Κουκλοθέατρο)
Μια μοναδική επαφή με την αστείρευτη και μοναδική στο είδος της πηγή γνώσεων, τη μυθολογία μας.

ΠΕΜΠΤΗ 2 Αυγούστου 2012 - Ώρα 21:00
Δημοτική Κοινότητα Καρπενησίου - Καλλιθέα
Μουσική - Λαϊκή Βραδιά
Ντόπιοι καλλιτέχνες διασκεδάζουν δημότες και επισκέπτες, παρουσιάζοντας πρόγραμμα με λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 Αυγούστου 12 - Ώρα:19:00
Τοπική Κοινότητα Μεγάλου Χωριού - Κεντρική ΠΛΑΤΕΙΑ - Υπαίθρια Δράση - Ελεύθερες Παρτίδες Σκάκι
Η Σκακιστική Λέσχη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε μικρούς και μεγάλους για ελεύθερες παρτίδες σκάκι και για μια μοναδική εμπειρία υπαίθριου επιδαπέδιου σκακιού.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 Αυγ. 2012 Ώρα: 21:00
Τοπική Κοινότητα Μικρού Χωριού - Πλατεία Νέου Μικρού χωριού - Μουσική - Liebe
Ένα αγγλόφωνο ντουέτο από τη Θεσσαλονίκη με επιρροές από ακούσματα των 80’s. Η μουσική του είναι μία μίξη από ηλεκτρονική ποπ. Μετά την κυκλοφορία του ντεπούτου άλμπουμ, κάνανε μια σειρά εμφανίσεων σε μεγάλα φεστιβάλ (River party Νεστορίου, Reworks festival, Dramaica Youth Festival, Earth Wind Festival). H εμφάνιση τους, μαζί με τον Schiller στη Θεσσαλονίκη, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Το πρώτο single Models έγινε ραδιοφωνική επιτυχία και την συνέχεια έχει πάρει το single Strangers. Στα live παρουσιάζουν τραγούδια από το τα δύο άλμπουμ τους με πλούσιο οπτικό υλικό αλλά και κάποιες αγαπημένες διασκευές από τα 80's.

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 Αυγούστου 2012 - Ώρα:11:00
Τοπική Κοινότητα Ρωσκάς
Ημέριδα - Προοπτικές Αξιοποίησης του Κρικελλοπόταμου και του Φαραγγιού Πανταβρέχει - Ο Δήμος Καρπενησίου, η Τοπική Κοινότητα Ρωσκάς και ο Σύλλογος «Η Καλιακούδα» διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: Προοπτικές Αξιοποίησης του Κρικελλοπόταμου και του Φαραγγιού Πανταβρέχει.

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 Αυγούστου 2012 Ώρα: 18:30
Τοπική Κοινότητα Μικρού Χωριού
Λαογραφικό Μουσείο Παλαιού Μικρού Χωριού
Υπαίθρια Δράση - Ανοιχτό Μουσείο για Όλους - Αναβίωση Παραδοσιακών Παιχνιδιών
Ανοιχτές διερμηνείες του Μουσειακού χώρου και αναβίωση παραδοσιακών παιχνιδιών από το Μικρό Μουσείο Εκπαίδευσης.

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 Αυγούστου 2012 Ώρα: 18:00
Δημοτική Κοινότητα Καρπενησίου - Κεφαλόβρυσο, Πίστα ΑΛΑΚ - Υπαίθρια Δράση - Φιλική Δεξιοτεχνία 4Χ4
Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καρπενησίου διοργανώνει Φιλικό Αγώνα Δεξιοτεχνίας 4Χ4 για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 Αυγούστου 2012 Ώρα 21:00
Δημοτική Κοινότητα Καρπενησίου - Κεφαλόβρυσο, Γήπεδο Τένις - Μουσική - Ο Σύλλογος Νέων για την Ευρυτανία, μετά τον αγώνα της ΑΛΑΚ, μετατρέπει ένα γήπεδο τένις σε καλοκαιρινό club.

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 Αυγούστου 2012 Ώρα: 21:00
Τοπική Κοινότητα Μεγάλου Χωριού - Κεντρική Πλατεία - Μουσική - Piccola Banda
Η Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καρπενησίου παρουσιάζει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 Αυγούστου 2012 Ώρα:21:00
Τοπική Κοινότητα Αγίου Νικολάου
Γαστρονομία - Γιορτή Παραδοσιακής Πίτας
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Νικολάου «Η Αναγέννηση» ξαναζωντανεύει την παραδοσιακή παρασκευή πίτας στην πλατεία του ομώνυμου τοπικού διαμερίσματος.

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 ΩΡΑ 21:00
Τοπική Κοινότητα Δομιανών
Μουσική - Παραδοσιακό Γλέντι
Ντόπιοι καλλιτέχνες διασκεδάζουν δημότες και επισκέπτες, παρουσιάζοντας πρόγραμμα με παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια.

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 Αυγούστου 2012 Ώρα: 18:00
Τοπική Κοινότητα Φουρνάς
Υπαίθρια Δράση - ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΑΒΛΙ από το σύλλογος Φουρνιωτών «Ο Λεπενιώτης».

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 Αυγούστου 2012 Ώρα :12:00
Δημοτική Κοινότητα Καρπενησίου - Παρκάκι Ευρυτάνων Άγίων Υπαίθρια Δράση - Παζάρι Ανταλλαγής
Το Δίκτυο Ανταλλαγών και Αλληλεγγύης Ευρυτανίας διοργανώνει Παζάρι Ανταλλαγής, όπου ο καθένας μπορεί να φέρει κάτι για να δωρίσει ή να ανταλλάξει, χωρίς τη μεσολάβηση χρήματος.

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 Αυγούστου 2012 Ώρα: 17:00
Τοπική Κοινότητα Φουρνάς
Τουρνουά Δηλωτής –Μπιρίμπας και Τσουβαλοδρομίες για τους μικρότερους από το Σύλλογο Απανταχού Νέων Φουρνάς «Ο Πήγασος».

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 Αυγούστου 2012 Ώρα :19:00
Δημοτική Κοινότητα Καρπενησίου - Πάρκο Νεράιδας
Υπαίθρια Δράση - Μουσικοκινητικό Εργαστήρι
Οι μικροί μας φίλοι περνάνε ευχάριστα και δημιουργικά το καλοκαίρι τους με μια συναρπαστική μουσικοκινητική εμπειρία. Μουσικά Παιχνίδια, κατασκευές, τραγουδοπαιχνίδι και μια απίστευτη καλοκαιρινή ηχοϊστορία σας περιμένουν.

ΔΕΥΤΕΡΑ 6 Αυγούστου 2012 Ώρα: 18:30
Δημοτική Κοινότητα Καρπενησίου - Πλατεία Προφήτη Ηλία Παιδικό Εργαστήρι-Το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Καρπενησίου ετοιμάζει ένα δημιουργικό εργαστήρι κατασκευής πρωτότυπων κορνιζών από λινάτσα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 6- ΤΕΤΑΡΤΗ 8 Αυγούστου 2012 ΩΡΑ: 19:00-20:00 & 20:00-21:00
Δημοτική Κοινότητα Καρπενησίου - Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου
Χορός - Εργαστήρι Παραδοσιακών Χορών
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καπενησίου μας κάνει «ταχύρρυθμα» μαθήματα παραδοσιακών χορών. Για παιδιά ηλικίας 7-12 ετών: 19:00-20:00 - Για ενήλικες: 20:00-21:00

ΔΕΥΤΕΡΑ 6 Αυγούστου 2012 Ώρα:21:00
Τοπική Κοινότητα Μουζίλου - Θερινό Σινεμά
Ξυπνάμε μνήμες από το παρελθόν, τότε που όλο το χωριό συγκεντρώνονταν στην κεντρική πλατεία για να παρακολουθήσει ασπρόμαυρες ταινίες.

ΤΡΙΤΗ 7- ΤΕΤΑΡΤΗ 8 Αυγούστου 2012 Ώρα: 21:00 - Δημοτική Ενότητα Καρπενησίου - Αίθριο Νέου Δημαρχείου - Θερινό Σινεμά

ΤΡΙΤΗ 7 Αυγούστου 2012 Ώρα: 17:00
Τοπική Κοινότητα Φουρνάς - Δημοτικό Σχολείο - Εικαστικά - ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ - Δημιουργίες και κατασκευές από τους μικρούς φίλους στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Από το Σύλλογο Γυναικών Δ.Ε. Φουρνάς και το Σύλλογο Απανταχού Νέων Φουρνάς «Ο ΠΗΓΑΣΟΣ».

ΤΡΙΤΗ 7 Αυγούστου 2012 Ώρα:17:30
Τοπική Κοινότητα Μεγάλου Χωριού - Κεντρική Πλατεία - Υπαίθρια Δράση - Τουρνουά ταβλιού από το Σύνδεσμο Μεγαλοχωριτών «Η Αγία Παρασκευή».

ΤΡΙΤΗ 7 Αυγούστου 2012 Ώρα: 19:00
Τοπική Κοινότητα Σκοπιάς - Θέατρο - Λεωνίδας, Η Μάχη των Θερμοπυλών (Κουκλοθέατρο)
Μια μοναδική επαφή με την αστείρευτη και μοναδική στο είδος της πηγή γνώσεων, τη μυθολογία μας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 Αυγούστου 2012 Ώρα:18:00
Τοπική Κοινότητα Βράχας -Υπαίθρια Δράση - Γιορτή Νεολαίας και Κρυμμένος Θησαυρός από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βράχας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 - Σάββατο 11 Αυγούστου 2012 Ώρα: 17:00
Τοπική Κοινότητα Μεγάλου Χωριού
Αθλητισμός -Τουρνουά Μπάσκετ από το Σύνδεσμο Μεγαλοχωριτών «Η Αγία Παρασκευή» Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ταξιδεύει… Η ταινία μικρού μήκους προβάλλεται, προωθείται, αναδεικνύεται και χειροκροτείται στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Εδώ και δεκαπέντε πλέον χρόνια, οι βραβευμένες και διακριθείσες ταινίες του ετήσιου Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, εντάσσονται σ’ ένα μακρύ ταξίδι επαφής με το κινηματογραφόφιλο κοινό, που κάθε χρόνο αποδεικνύει το ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον του για το «μικρό». Η Γερμανία, η Αίγυπτος, η Κύπρος, η Σερβία, η Ιταλία, η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, καθώς και 60 πόλεις της ελληνικής περιφέρειας έχουν αποτελέσει σταθμούς, λιμάνια και προορισμούς του ταξιδιού του Φεστιβάλ Δράμας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 Αυγούστου 2012 Ώρα: 19:00
Τοπική Κοινότητα Σταύλων -Θέατρο - Το Χρυσό Ψαράκι (Κουκλοθέατρο) Το Χρυσό Ψαράκι επισκέπτεται τους μικρούς μας φίλους στη Σκοπιά, για να τους διασκεδάσει προσφέροντάς τους ταυτόχρονα αρκετή γνώση και πολλά μηνύματα για τη ζωή.

ΠΕΜΠΤΗ 9 Αυγούστου 2012 Ώρα 11:00
Δημοτική Κοινότητα Καρπενησίου - Κεφαλόβρυσο - Εκδήλωση προς τιμήν του αγωνιστή της Επανάστασης του 1821, Μάρκου Μπότσαρη.

ΠΕΜΠΤΗ 9 - ΣΑΒΒΑΤΟ 11 Αυγούστου 2012 Ώρα:17:30
Τοπική Κοινότητα Μεγάλου Χωριού - Κεντρική Πλατεία - Υπαίθρια Δράση - Τουρνουά Δηλωτής από το Σύνδεσμο Μεγαλοχωριτών «Η Αγία Παρασκευή».

ΠΕΜΠΤΗ 9 Αυγούστου 2012 - Ώρα 19:00
Τοπική Κοινότητα ΚΛΕΙΤΣΟΥ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΣ - Ο Νούλης, ο μικρούλης, ο Νεροσταγονούλης (ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ) Ο Νούλης επισκέπτεται τους φίλους μας στη Δ.Ε. Φουρνά για να τους διασκεδάσει προσφέροντάς τους ταυτόχρονα αρκετή γνώση και πολλά μηνύματα για τη ζωή.

ΠΕΜΠΤΗ 9 Αυγούστου 2012 Ώρα:21:00
Τοπική Κοινότητα Κλαυσίου - Θερινό Σινεμά
Ξυπνάμε μνήμες από το παρελθόν, τότε που όλο το χωριό συγκεντρώνονταν στην κεντρική πλατεία για να παρακολουθήσει ασπρόμαυρες ταινίες.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 Αυγούστου 2012 Ώρα: 10:30
Τοπική Κοινότητα Μεγάλου Χωριού - Άγιος Αθανάσιος - ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ από το Σύνδεσμο Μεγαλοχωριτών «Η Αγία Παρασκευή».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 Αυγούστου 2012 Ώρα: 21:00
Τοπική Κοινότητα Φουρνάς - Κεντρική Πλατεία
Μουσική - Λαϊκή Βραδιά - Ο Σύλλογος Νέων Φουρνάς «Ο ΠΗΓΑΣΟΣ» οργανώνει μια ξεχωριστή βραδιά λαϊκής και ρεμπέτικης μουσικής.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 Αυγούστου 2012 Ώρα: 21:00 -Τοπική Κοινότητα Παπαδιάς
Μουσική - Παραδοσιακό Γλέντι - Ντόπιοι καλλιτέχνες θα διασκεδάσουν τους δημότες και τους επισκέπτες μας, παρουσιάζοντας πρόγραμμα με παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια.

Παρασκευή 10 Αυγούστου 201
2 Ώρα: 21:00
Τοπική Κοινότητα Δομιανών - Αγία Παρασκευή
Μουσική - Λαϊκή Βραδιά
Ντόπιοι καλλιτέχνες διασκεδάζουν τους δημότες και τους επισκέπτες μας, παρουσιάζοντας πρόγραμμα με λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 Αυγούστου 2012 Ώρα: 20:00
Τοπική Κοινότητα Βράχας - Θέατρο - Θεατρική ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ από το σύλλογο - Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Βράχας «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος» 550 (ΧΑΛΙΑΣΟ)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 Αυγούστου 2012 Ώρα: 21:00
Τοπική Κοινότητα Κλαυσίου - Θερινό Σινεμά
Ξυπνάμε μνήμες από το παρελθόν, τότε που όλο το χωριό συγκεντρώνονταν στην κεντρική πλατεία για να παρακολουθήσει ασπρόμαυρες ταινίες.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11-ΔΕΥΤΕΡΑ 13 Αυγούστου 2012
Δημοτική Κοινότητα Καρπενησίου
Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου - Φεστιβάλ
Εν Όρεσι
Ο Δήμος Καρπενησίου και η Didi Music παρουσιάζουν ένα φεστιβάλ με… ορεινό χαρακτήρα. Το «En Oresi» festival, με τη συνδρομή γνωστών ονομάτων της Ελληνικής μουσικής σκηνής, μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε την πανέμορφη περιοχή του Δήμου Καρπενησίου και να συμμετάσχουμε σε μια μοναδική γιορτή που διαμορφώνεται ανά ημέρα ως εξής:
Σάββατο 11 Αυγούστου 2012 -
ΠΕΤΡΟΛΟΥΚΑΣ ΧΑΛΚΙΑΣ
Ο Πέτρος (Πετρολούκας) Χαλκιάς, ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου, είναι ένας από τους ζωντανούς μύθους της ελληνικής μουσικής κληρονομιάς. Ο Πετρολούκας Χαλκιάς γεννήθηκε στο Δελβινάρι της Ηπείρου το 1934 και ασχολήθηκε με την τέχνη του κλαρίνου, που ήταν παράδοση στην οικογένειά του, από την ηλικία των 11 ετών. Στο κλαρίνο του αναστενάζει, δακρύζει, μοιρολογά, χαμογελά και χορεύει όλη η Ελλάδα.
Κυριακή 12 Αυγούστου 2012
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ
Ο Γιάννης Κότσιρας δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Παρέα με μια υπέροχη ομάδα έξι μουσικών, παρουσιάζει μία μοναδική μουσική παράσταση “On the road” φέτος το καλοκαίρι! Μαζί του επίσης, η Σαββέρια Μαργιολά, μια καινούργια φωνή με γνήσια λαϊκά ηχοχρώματα. Το “On the road” (στο δρόμο) είναι μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση με επιλογές από αγαπημένα τραγούδια της ευρύτερης ελληνικής δισκογραφίας αλλά και δικά του αγαπημένα γνωστά και «άγνωστα».
Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012
ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ-ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ
Η Χάρις Αλεξίου και η Δήμητρα Γαλάνη μαζί, αυτό το καλοκαίρι! Για περισσότερες από δυόμισι ώρες στη σκηνή, σε ένα πρόγραμμα που σχεδίασαν οι ίδιες, μας υπόσχονται ένα μουσικό ταξίδι στα τοπία του ελληνικού τραγουδιού συνοδευόμενες από οκτώ μουσικούς. Από το “Όλα σε θυμίζουν” και το “Ζω” ως τα “Στερεότυπα” και το “Δι’ ευχών”, από τα τραγούδια των μεγάλων συνθετών και στιχουργών ως τα τραγούδια που έγραψαν οι ίδιες. Δύο μεγάλες φωνές που ενώνονται σε μία. Τόσο απλά, τόσο πολύτιμα.
Σάββατο 11 Αυγούστου 2012 Ώρα 21:00 - Τοπική Κοινότητα Βράχας
Μουσική - Παραδοσιακό Γλέντι
Κεντρική εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Βράχας με δημοτικό τραγούδι και χορευτικά συγκροτήματα στην πλατεία του χωριού.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 Αυγούστου 2011 Ώρα:21:00 Τοπική Κοινότητα Καταβόθρας
Μουσική - Παραδοσιακό Γλέντι - Ντόπιοι καλλιτέχνες θα διασκεδάσουν τους δημότες και τους επισκέπτες μας, παρουσιάζοντας πρόγραμμα με παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 Αυγούστου 2011 Ώρα:21:00 - Τοπική Κοινότητα Νοστίμου
Μουσική - Παραδοσιακό Γλέντι - Ντόπιοι καλλιτέχνες θα διασκεδάσουν τους δημότες και τους επισκέπτες μας, παρουσιάζοντας πρόγραμμα με παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια.

Σαββατο 11 Αυγούστου2012 Ώρα 10:30
Τοπική Κοινότητα Μεγάλου Χωριού
Λαογραφικό Μουσείο Μεγάλου Χωριού - Εικαστικά - Παιδικό Εργαστήρι - Κατασκευές από παιδία στην πνευματική στέγη του Λαογραφικού Μουσείου. Από το Σύνδεσμο Μεγαλοχωριτών «Η Αγία Παρασκευή».

Σαββατο 11- Κυριακή 12 Αυγούστου 2012
Ώρα :11:30-14:00 Τοπική Κοινότητα Μεγάλου Χωριού - Λαογραφικό Μουσείο Μεγάλου Χωριού
Μικρό Παζάρι - Μπαζάρ για όλες τις ηλικίες στην αυλή μπροστά από το Λαογραφικό Μουσείο. Από το Σύνδεσμο Μεγαλοχωριτών «Η Αγία Παρασκευή».

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012 Ώρα :21:00
Τοπική Κοινότητα Μεγάλου Χωριού
Λαογραφικό Μουσείο Μεγάλου Χωριού
Γαστρονομία - Βραδιά Τσίπουρου από τον Σύνδεσμο Μεγαλοχωριτών «Η Αγία Παρασκευή».

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 Αυγούστου 2012 Ώρα:19:00
Τοπική Κοινότητα Δομνίστας - Κεντρική Πλατεία- Θέατρο - Ο Αχιλλέας ο ήρωας της Φθίας (Κουκλοθέατρο) Μια μοναδική επαφή με την αστείρευτη και μοναδική στο είδος της πηγή γνώσεων, τη μυθολογία μας.

ΤΡΙΤΗ 14 Αυγούστου 2012 Ώρα 21:30
Τοπική Κοινότητα Μεγάλου Χωριού
Λαογραφικό Μουσείο - Μουσική - Ευσταθία
Όταν το πολιτικώς ορθό μας έχει τσακίσει τότε λέμε απλά ότι «το υγιές βλάπτει σοβαρά την υγεία»…και το κάνουμε παράσταση … Βέβαια από αυτή δε λείπει και ο έρωτας που μπορεί και γράφει πάντα τη δική του ιστορία ακόμα και σε ένα τόσο σκληρό αστικό τοπίο.
Μία ποπ παράσταση γεμάτη τραγούδια και κείμενα της τραγουδοποιού Ευσταθίας αλλά και αγαπημένα τραγούδια άλλων συνθετών που επιδιώκουν σε μία συναισθηματική και κοινωνική αφύπνιση, μαζί με εκλεκτούς μουσικούς.

ΤΡΙΤΗ 14 Αυγούστου 2012 Ώρα:21:00
Τοπική Κοινότητα Μυρίκης
Αμφιθέατρο - Θέατρο - Μπέμπα ετών 69 και …κάτι κιλά!!! Μια παράσταση με αύθονο γέλιο για μικρούς και μεγάλους από τη Θεατρική Σκηνή Καρδίτσας.

ΤΡΙΤΗ 14 Αυγούστου 2012 Ώρα 16:00
Τοπική Κοινότητα Φουρνάς - Γήπεδο
Αθλητισμός - Τουρνουά 5Χ5 από το Σύλλογο Απανταχού Νέων Φουρνάς «Ο ΠΗΓΑΣΟΣ». 

ΤΡΙΤΗ 14 Αυγούστου 2012 Ώρα:21:00
Τοπική Κοινότητα Μεσοκώμης Μουσική Πάρτυ Νεολαίας από το Σύλλογο του Χωριού.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15-ΠΕΜΠΤΗ 23 Αυγούστου 2012
Τοπική Κοινότητα Προυσού -ΠΑΛΑΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ - Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου από το Σύλλογο Προυσιωτών (Υπεύθυνος Κ. Προυσιώτης, 6973045707).

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 Αυγούστου 2012 Ώρα: 19:00
Τοπική Κοινότητα Δομνίστας - Κεντρική Πλατεία
Χορός - Παραδοσιακοί Χοροί στην Πλατεία του χωριού από το χορευτικό τμήμα του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Δομνίστας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 Αυγούστου 2012 Ώρα: 00:30
Τοπική Κοινότητα Δομνίστας - Γήπεδο Βόλεϊ -Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Δομνίστας μετατρέπει ένα γήπεδο βόλεϊ σε καλοκαιρινό club.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 Αυγούστου 2012 Ώρα: 21:00
Τοπική Κοινότητα ΚΑΡΙΤΣΑΣ - Μουσική
Παραδοσιακό Γλέντι - Ντόπιοι καλλιτέχνες θα διασκεδάσουν τους δημότες και τους επισκέπτες μας, παρουσιάζοντας πρόγραμμα με παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια.

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ώρα: 21:00
Τοπική Κοινότητα Καρπενησίου ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ - Μουσική - Music Diamonds
Η γνωστή ερμηνεύτρια ΛΟΡΝΑ, παρουσιάζει ένα μουσικό αφιέρωμα σε ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ, ελληνίδες και ξένες. Ένα μουσικό ερμηνευτικό καλοκαιρινό ταξίδι με τα πιο χαρακτηριστικά, αγαπημένα τραγούδια μεγάλων ερμηνευτριών, από τη Barbra Streisand, τη Shirley Bassey, τη Celine Dion, τη Whithney Houston, τη Lisa Minelli, τη Mariah Carey, Lara Fabian κ.α. μέχρι τη Μαρινέλλα, τη Τζένη Βάνου, τη Δήμητρα Γαλάνη, τη Χαρούλα Αλεξίου, την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, την Τάνια Τσανακλίδου, τη Βίκυ Μοσχολιού, την Άννα Βίσση, την Ελευθερία Αρβανιτάκη κ.α. Για αξέχαστες μελωδικές, ρομαντικές και κεφάτες καλοκαιρινές βραδιές κάτω απ’ το φεγγάρι.

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ώρα:21:00
Τοπική Κοινότητα Καστανιάς
Μουσική - Γιορτή νεολαίας στο προαύλιο του Αγίου Δημητρίου από το Σύλλογος Απανταχού Καστανιωτών Ευρυτανίας «Ο Άγιος Δημήτριος».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ώρα: 21:00
Τοπική Κοινότητα Δομνίστας - Μνημείο Εθνικής Αντίστασης - Μουσική -Μηδέν Άγαν
Έντεχνες μελωδίες από το συγκρότημα Μηδέν Άγαν, θα δώσουν πνοή στο μνημείο του χωριού. Από το Φιλοπρόοδο Σύλλογο Δομνίστας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 Αυγούστου 2012 Ώρα:10:00
Τοπική Κοινότητα Καστανιας - Πολιτιστικό Κέντρο - Εγκαίνια του Πολιτιστικού Κέντρου και του Λαογραφικού Μουσείου Καστανιάς. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το Καστανιώτικο Αντάμωμα και ένα γνήσιο παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή δημοτική και λαϊκή μουσική

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 Αυγούστου 2012 Ώρα: 20:00
Τοπική Κοινότητα Ασπρόπυργου - Θερινό Σινεμά
Προβολή Παιδικής ταινίας για τους μικρούς μας φίλους.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 Αυγούστου 2012 Ώρα 21:00
Τοπική Κοινότητα Φουρνάς - Κεντρική Πλατεία
Θέατρο - Μπέμπα ετών 69 και …κάτι κιλά!!!
Μια παράσταση με αύθονο γέλιο για μικρούς και μεγάλους από τη Θεατρική Σκηνή Καρδίτσας. 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ώρα: 21:00
Τοπική Κοινότητα Βελωτάς - Μουσική - Λαϊκή Βραδιά - Ντόπιοι καλλιτέχνες διασκεδάζουν τους δημότες και τους επισκέπτες μας, παρουσιάζοντας πρόγραμμα με λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 Αυγούστου 2012 Ώρα: 21:00
Τοπική Κοινότητα Αγίας Τριάδας - Κεντρική Πλατεία - Μουσική - Παραδοσιακό Γλέντι
Ντόπιοι καλλιτέχνες διασκεδάζουν τους δημότες και τους επισκέπτες μας, παρουσιάζοντας πρόγραμμα με παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 Αυγούστου 2012 Ώρα: 23:00
Τοπική Κοινότητα Κρικέλλου - Μουσική - ΚΡΙΚ Idol Φέτος το ΚΑΡΑΟΚΕ πάρτι του χωριού επιστρέφει πιο δυναμικό! Οι μικροί από 0 έως 16 ανοίγουν τη βραδιά και τα μεγάλα-μικρά από 17 έως 123 (παραπάνω σπάνε το ρεκόρ Guinness λόγω ηλικίας) διαγωνίζονται στο δεύτερο πρόγραμμα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 Αυγούστου 2012 Ώρα: 11:00
Τοπική Κοινότητα Ψιανών - Υπαίθρια Δράση - Καθαρισμός Μονοπατιού - Ο Σύλλογος «Η ΚΑΛΛΙΑΚΟΥΔΑ» σε συνεργασία με το Δήμο Καρπενησίου και την Τοπική Κοινότητα Ψιανών διοργανώνουν Ημέρα Προσωπικής Εργασίας στα Ψιανά για τον καθαρισμό του μονοπατιού Παλιοχώρι-Λαχίδια.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 Αυγούστου 2012 Ώρα: 21:00
Τοπική Κοινότητα Αγίου Νικολάου
Μουσική - Λαϊκή Βραδιά -Ντόπιοι καλλιτέχνες διασκεδάζουν τους δημότες και τους επισκέπτες μας, παρουσιάζοντας πρόγραμμα με λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 Αυγούστου 2012 Ώρα:21:00
Τοπική Κοινότητα Αγ.Χαραλάμπους - Μουσική - Πάρτι Νεολαίας από τον Σύλλογο Αγιοχαραλαμπιτών Ευρυτανίας «Ο Άγιος Χαράλαμπος».

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 Αυγούστου 2012 Ώρα:21:30
Τοπική Κοινότητα ΚΡΙΚΕΛΛΟΥ - Δημοτικό Σχολείο - Μουσική - Rock Festival
Οι KRIKELLICA θα ανοίξουν δυναμικά τη συναυλία. Στη συνέχεια οι GROUP THERAPY θα αναλάβουν τα ηνία και θα μας θυμίσουν αξέχαστα κομμάτια τους, καθώς και επιτυχίες γνωστών καλλιτεχνών. Οι MASTER OF MUPPETS θα κάνουν αυτό που ξέρουν καλά. Θα ξεσηκώσουν το κοινό. Φιλική συμμετοχή από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΖΑΝΤΖΗ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 Αυγούστου 2012 Ώρα: 19:00
Τοπική Κοινότητα ΤΟΡΝΟΥ - Υπαίθρια Δράση-Μουσική Πεζοπορία στο μονοπάτι των καταρρακτών και επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο Τόρνου. Στη συνέχεια, ντόπιοι καλλιτέχνες διασκεδάζουν τους δημότες και τους επισκέπτες μας, παρουσιάζοντας πρόγραμμα με λαϊκά και δημοτικά τραγούδια.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 Αυγούστου 2012 Ώρα: 11:00
Τοπική Κοινότητα Προυσού - Κεντρική Πλατεία
Τουρνουά πινκ-πονγκ και τουρνουά τάβλι από τον Σύλλογο Απανταχού Προυσιωτών. (Υπεύθυνος Κ. Προυσιώτης τηλ:6973045707)

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 Αυγούστου 2012 Ώρα: 22:00
Τοπική Κοινότητα Προυσού -Αλλαντοποιείο Στρεμμένου - Μουσική -ΠΑΡΤΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ από το Σύλλογο Απανταχού Προυσιωτών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 Αυγούστου 2012 Ώρα: 20:00
Τοπική Κοινότητα Προυσού - Παλαιό Δημαρχείο
Εκδήλωση Μνήμης - Ημέρα Μνήμης της πυρπόλησης της Ι.Μ. Προυσού.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 Αυγούστου 2012
Ημερήσια Εκδρομή στο Πάντα Βρέχει
Ο Δήμος Καρπενησίου σε συνεργασία με τις εταιρίες υπαίθριων δραστηριοτήτων διοργανώνει οργανωμένη και με επίβλεψη από επαγγελματίες, ημερήσια εκδρομή στο Πάντα Βρέχει. Δηλώστε συμμετοχή από 13 έως 16 Αυγούστου στο ΚΕΠ του Δήμου (τηλ:2237350045) Συμμετοχή :10.00 € Αφετηρία από το πάρκο Νεράιδας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 Αυγούστου 2012 Ώρα: 9:00
Λακκώματα Καλιακούδας - Εκδήλωση μνήμης για την Ιστορική Μάχη της Καλλιακούδας από το σύλλογο «Η ΚΑΛΛΙΑΚΟΥΔΑ» . Θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι.

ΤΡΙΤΗ 21 Αυγούστου 2012 ΩΡΑ: 19:00
Τοπική Κοινότητα Κορυσχάδων - Προαύλιο Μουσείου Εθνικής Αντίστασης - Υπαίθρια Δράση - Η Σκακιστική Λέσχη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε μικρούς και μεγάλους για ελεύθερες παρτίδες σκάκι και για μια μοναδική εμπειρία υπαίθριου επιδαπέδιου σκακιού.

ΤΡΙΤΗ 21 Αυγούστου 2012 Ώρα:21:00
Τοπική Κοινότητα ΚΡΙΚΕΛΛΟΥ
Θερινό Σινεμά - ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ-ΒΙΕΤΝΑΜ
Η ταινία που γυρίστηκε σε 4 ηπείρους,68 πόλεις και 1 χωριό. Πρωταγωνιστές είναι άνθρωποι του Κρικέλλου, όπως και ο σκηνοθέτης και το συνεργείο. Είναι η γνωστή ταινία 'ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ-ΒΙΕΤΝΑΜ' του Παντελή Βούλγαρη.

ΤΡΙΤΗ 21 Αυγούστου 2012 Ώρα:21:00
Τοπική Κοινότητα Μικρού Χωριού - Κεντρική Πλατεία «Δοξιάδη» Μουσική - Παραδοσιακό Γλέντι - Μία βραδιά με πολύ μουσική με συγκρότημα που αποτελείται εκλεκτούς επαγγελματίες μουσικούς και τραγουδιστές θα παρουσιάσει λαϊκά, χορευτικά τραγούδια

ΤΡΙΤΗ 21 Αυγούστου 2012 Ώρα:21:00
Τοπική Κοινότητα Μυρίκης - Λόφος Προφήτη Ηλία
Υπαίθρια Δράση - Αστροβραδιά
Παρατήρηση του έναστρου ουρανού με γυμνό οφθαλμό αλλά και με τηλεσκόπιο, με τη βοήθεια του Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας «Άρτεμις».

ΤΡΙΤΗ 21 Αυγούστου 2012 Ώρα: 11:30
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΥΣΟΥ Κεντρική Πλατεία
Εικαστικά - ΖΩΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ με θέμα «Το Χωρίο μου» για παιδιά 6-12 ετών, από το Σύλλογο Απανταχού Προυσιωτών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 Αυγούστου 2012 Ώρα: 11:00
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΥΣΟΥ - Κεντρική Πλατεία - Υπαίθρια Δράση - Αναβίωση Παραδοσιακών Παιχνιδιών από το Σύλλογο Απανταχού Προυσιωτών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 Αυγούστου 2012 - Ώρα:11:00
Τοπική Κοινότητα Αγίου Χαραλάμπους - Εξωκλήσι Προυσιώτισσας - Μουσική - Παραδοσιακό Γλέντι
Μετά την πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στήνεται από το Σύλλογο Αγιοχαραλαμπιτών Ευρυτανίας «Ο Άγιος Χαράλαμπος», ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι, μέσα στη φύση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 Αυγούστου 2012 Ώρα: 18:00
Τοπική Κοινότητα Φουρνάς - Κεντρική Πλατεία
Υπαίθρια Δράση - Η Σκακιστική Λέσχη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε μικρούς και μεγάλους για ελεύθερες παρτίδες σκάκι και για μια μοναδική εμπειρία υπαίθριου επιδαπέδιου σκακιού.

ΠΕΜΠΤΗ 23 Αυγούστου 2012 Ώρα:21:00
Τοπική Κοινότητα Προυσού - Μουσική - Παραδοσιακό Γλέντι - Στη μεγάλη γιορτή της Παναγίας της Προυσιώτισσας, το χωριό μας υποδέχεται. Ντόπιοι καλλιτέχνες θα διασκεδάσουν δημότες και επισκέπτες παρουσιάζοντας πρόγραμμα με λαϊκά και δημοτικά τραγούδια

ΠΕΜΠΤΗ 23 Αυγούστου 2012 Ώρα:21:00
Τοπική Κοινότητα Αγίου Χαραλάμπου
Μουσική Παραδοσιακό Γλέντι - Παραδοσιακή μουσική, χορός και τοπικές λιχουδιές από το Σύλλογο Αγιοχαραλαμπιτών Ευρυτανίας «Ο Άγιος Χαράλαμπος».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 Αυγούστου 2012 Ώρα: 20:30
Τοπική Κοινότητα Χελιδόνας - Μουσική-Θέατρο
Ο ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΠΝΟ, μια μουσική-θεατρική παράσταση από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΕΛΙΔΟΝΙΩΤΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ «Ο ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ».

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 Αυγούστου 2012 Ώρα:21:00
Τοπική Κοινότητα Χελιδόνας - Μουσική -ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, μία μουσική παράσταση από το ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΕΛΙΔΟΝΙΩΤΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ «Ο ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ».

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 Αυγούστου 2012 Ώρα: 13:00 πμ
ΔΙΠΟΤΑΜΑ - Υπαίθρια Δράση - Ο Δήμος Καρπενησίου σε συνεργασία με τις εταιρίες υπαίθριων δραστηριοτήτων ετοιμάζουν ένα ξεχωριστό πάρτι με πολλή μουσική, χορό και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

ΤΡΙΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012 Ώρα 19:00
Δημοτική Ενότητα Καρπενησίου - Αμφιθέατρο Νεράιδας - Υπαίθρια Δράση - Ανοιχτές Παρτίδες Σκάκι
Η Σκακιστική Λέσχη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε μικρούς και μεγάλους για ελεύθερες παρτίδες σκάκι και για μια μοναδική εμπειρία υπαίθριου επιδαπέδιου σκακιού.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011 Ώρα: 21:00
Δημοτική Ενότητα Καρπενησίου - Αμφιθέατρο Βασικής Βιβλιοθήκης - Θέατρο - Θα πηδήξω από το παράθυρο Μια τρελή κωμωδία του Ζωρζ Φεϋντώ, δεξιοτέχνη της φάρσας, προσαρμοσμένη στην ελληνική πραγματικότητα της δεκαετίας του ΄60.
Ο Στέφανος Κομνηνός, φέρελπις πολιτικός και λάτρης των γυναικών, δεν μπορεί να αντισταθεί στις ωραίες κυρίες αν και παντρεμένος τη νέα και όμορφη Αγγελική. Προκειμένου να μη γίνεται αντιληπτός από τη ζηλιάρα σύζυγο έχει σκαρφιστεί έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο για να κάνει τις μικρές του ατασθαλίες. Την υπνωτίζει ώστε ανενόχλητος να ζει τις ερωτικές του περιπέτειες. Για κακή του τύχη όμως εκμυστηρεύεται το κόλπο του στον καλύτερο του φίλο Αριστείδη, που παραμένει κρυφά ερωτευμένος με την Αγγελική και εκμεταλλεύεται το γεγονός για να την κατακτήσει. Τα πράγματα θα περιπλεχθούν... Άραγε ένας απατημένος σύζυγος, μια καμαριέρα και ένας σωφέρ θα καταφέρουν να ξετυλίξουν το κουβάρι; Με τους Πέτρο Μπουσουλόπουλο, Μάνο Παπαγιάννη, Κάτια Νικολαΐδου, Γιάννη Μπουραζάνα, Γιώργο Κρήτο και Ελευθερία Ευθυμιάτου. Η παράσταση πραγματοποιείται με οικονομική ευθύνη του θιάσου. Τιμή εισιτηρίου:15€ & 10€ μαθητικό, φοιτητικό

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 Αυγούστου 2012 Ώρα:21:00
Τοπική Κοινότητα Κορυσχάδων
Αμφιθέατρο Μουσείου Εθνικής Αντίστασης - Θέατρο
Πορτραίτα - Πέντε γυναίκες ,ρόλοι παρμένοι από την παγκόσμια δραματουργία που έχουν δράσει σε διαφορετικό χρόνο, τόπο και κοινωνικό πλαίσιο, αλλά με κοινά χαρακτηριστικά των έρωτα, το πάθος, την εξάρτηση και την απώλεια, συναντώνται επί σκηνής και συνομιλούν μονολογώντας για τη ζωή και τη θέση τους. Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος τις υποδέχεται.



[Φουρνιώτης ]

0 Απαντήσεις για... for “ Εκδηλώσεις 2012 στην Ευρυτανία”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο