Καρπενήσι : Κατολίσθηση στο δρόμο για την σήραγγα. (φωτορεπορτάζ)

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη 19 Απριλίου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«M
ετά την χθεσινή αδιάκοπη βροχόπτωση, το ρυάκι στην είσοδο της σήραγγας Τυμφρηστού έγινε χείμαρρος που υπερχείλισε παρασύρροντας πέτρες και χώματα πάνω στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να κλείσει ο δρόμος για την σήραγγα Τυμφρηστού.

Επιτόπου από τις 6.00 τα ξημερώματα βρίσκονται μηχανήματα των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, αλλά μέχρι στιγμής όλες οι προσπάθειες αποβαίνουν άκαρπες, αφού συνεχίζεται η κάθοδος των φερτών υλών παράλληλα με την βροχόπτωση.

Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται από την παλαιά Εθνική Οδό, μέσω Αγίου Νικολάου.

Εντυπωσιακές εικόνες του Β.Παπαμίχου για το Lamiastar.gr




0 Απαντήσεις για... for “ Καρπενήσι : Κατολίσθηση στο δρόμο για την σήραγγα. (φωτορεπορτάζ)”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο